“Modri” iz Doba z zmago 0:2 v Beltincih nadaljujejo niz neporaženosti!

0
957

Članska ekipa NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Simon Sešlar, je v 12.KROGU II. SNL gostovala v Prekmurju pri ekipi NK Beltinci ter jo ugnala z 0:2.

Dobljani so za zmago že vse postorili v 1.polčasu, saj se je mreža domačinov zatresla kar 2 krat.  Najprej je za vodstvo  “Modrih” iz Doba z 0:1 v 15.minuti tekme poskrbel Kristijan Šipek, nato pa v zadnjem delu 1.polčasa še Nejc Levec, ki se je doseženega gola za povišanje vodstva na 0:2 skupaj s soigralci in strokovnim štabom veselil v 42.minuti tekme.

V 2.polčasu sta mreži na obeh straneh obmirovali, je pa imel glavni sodnik Denis Halilovič na tekmi  precej dela z “deljenjem kartonov”, saj je po rumenemu kartonu segel kar 5 krat. Pri Dobljanih sta tako “porumenela” Denis Petrovič in Benjamin Markuš, pri domačinih pa Marko Maučec, Mitja Mauko in Alan Kaučič.

Domači trener Radovan Karanovič je na tekmi opravil vseh 5 menjav, v igro pa so v 2.polčasu vstopili Patrik Raduha, Ivo Kuzma , Mitja Mauko, Luka Pihler in Aljoša Šipoš.

Trener Dobljanov, Simon Sešlar, je na tekmi opravi “le” 3 menjave, v igro pa so vstopili Luka Hren, Miha Vrhovnik in Simon Gregorin.

Dobljani so se ob zadnjem pisku sodnika Haliloviča in končnem rezultatu na semaforju 0:2 tako razveselili 9 zmage v letošnji sezoni ter novih 3 toč na prvenstveni lestvici 2.SNL, kjer zasedajo trenutno odlično 2.mesto!

ČESTITKE ZA ZMAGO, MODRI JUNAKI!

Vsi Za Šampione iz Doba! 

📝Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob
📸Boštjan Rous  

____________________________________________

12.KROG 2.SNL:
ND Beltinci : NK Roltek DOB 0 : 2 (0 : 2) FT

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here