Na elitni tekmi v Morbegnu  zgodovinski dosežek Timoteja Bečana (KGT Papež) z najboljšim časom teka,  ženska štafeta četrta, Kamničanka Nuša Mali najboljša v kategoriji U23

0
1058

Slovenska ženska štafeta Mojca Koligar (KGT Papež) in Kamničanka  Nuša Mali je na 63. Trofeo Vanoni v Morbegnu pritekla četrto mesto. Na eni najbolj uglednih mednarodnih tekmah (tek je štel tudi za  italijansko DP štafet)  sta za zmagovalnim odrom zaostali zgolj sekundo. Nuša Mali je s šestim časom dosegla najboljši čas v kategoriji do 23 let.

Slovenska moška štafeta (Timotej Bečan, Gašper Bregar (oba KGT Papež), Jošt Lapajne) je dosegla  6.mesto. To je eden najboljših slovenskih dosežkov na tem uglednem tekmovanju. Po fascinantnem začetku v prvi predaji, ki jo je prvi pritekel Timotej Bečan in dosegel tudi NAJBOLJŠI čas dneva, je bila Slovenija v središču pozornosti.

Mojca Koligar

Timotej je povedal: “Presenečen pa sem nad NAJBOLJŠIM ČASOM v individualni razvrstitvi! Začel sem previdno, po dobrih petih minutah pa zgolj “full gas” na preostanku vzpona in zahtevnem spustu. Odkrito povedano bi bil že z rezultatom med deseterico zelo zadovoljen, vse pa je le še bonus. Začel sem previdno, po dobrih petih minutah pa zgolj “full gas” na preostanku vzpona in zahtevnem spustu . Hvala Jasmini, da me je uspela prepričati, da vseeno grem na to tekmo.”

Čestitamo!

Mira Papež

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here