Majine torte

0
3949

Majine torte so narejene s srcem in veliko ljubeznijo do peke in izdelovanja slaščic. Izbirate lahko med različnimi okusi ter dekoracijo po vaših željah!
Skrbna izbira surovin visoke kakovosti in strokovnost do dela je recept za še tako zahteven okus!

Sva Maja in Jure Zakrajšek, ustanovitelja MAJINIH TORT. Do septembra 2019 smo bili v Ribnici na Dolenjskem, nato smo delavnico preselili v center Domžal na Kajuhovo cesto. Maja se je izobraževala (in se še) v tujini, na mednarodni šoli za slaščičarstvo (ENSP), končala je fakulteto za Živilstvo in prehrano ter si za njeno diplomsko delo izbrala temo TORTE V DIETNI PREHRANI. Tako vam pripravimo tudi torte, katere ne vsebujejo sladkorja, laktoze, glutena itd.

Pri Majinih tortah izdelujemo torte in slaščice po naročilu, za vse priložnosti – kot so Poroka, Zakramenti, Rojstni dnevi, obletnice, dogodki itd…

Na voljo imamo ogromno različnih okusov med katerimi lahko izbirate. Za vas pa lahko naredimo popolnoma nov okus. Prav tako tudi obliko torte.

Za naše torte uporabljamo kvalitetne surovine, sveže in sezonsko sadje, saj nam je bistvo, da ponudimo torto čudovito na pogled in kar se da okusno!

Dostava
Po predhodnem dogovoru Vam nudimo dostavo vseh vrst tort na vašo lokacijo. Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, Vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Kakovost surovin, strokovnost izdelave in primeren prevoz so recept za zadovoljstvo strank.

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here