Šole za prvo triado in vrtci v Kamniku in Komendi v ponedeljek, 1. februarja 2021, odprti

0
944

Ravnatelji osnovnih šol in vrtcev so skupaj z Občino Kamnik, Občino Komenda, Občinskim štabom Civilne zaščite Kamnik ter Zdravstvenim domom dr. Julija Polca Kamnik pripravili skupni načrt, ki bo v ponedeljek, 1. februarja 2021, omogočil nemoteno delovanje šol za prvo triado in vrtcev.  

Na podlagi današnje novinarske konference Vlade Republike Slovenije, kjer so bila podana navodila, da se ob vzporednem hitrem testiranju zaposlenih v vzgojno-izobraževalnih zavodih in izvajalci testiranja v povezavi z župani in ravnatelji dogovorijo o najprimernejšem načinu in času testiranja ter sočasnem odprtju, smo v občini Kamnik in Komenda tako nemudoma sprejeli odločitev, da bodo šole (prve triade) in vrtci v Kamniku in tudi v občini Komenda zagotovo odprti. Šole s prilagojenim programom pa tako kot do sedaj delujejo za vse učence.

Ob tej priložnosti se županoma obeh občin in Občinskemu štabu Civilne zaščite Kamnik ter vsem ravnateljem šol in vrtcev, redarski službe Občine Kamnik ter ekipi Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik iskreno zahvaljujemo za pomoč in požrtvovalnost pri pripravi skupnega načrta.

Največja zahvala pa velja predvsem vodstvu in zaposlenim Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik, ki bodo z izvedbo hitrega testiranja omogočili odprtje šol za prvo triado in odprtje vrtcev.

Ponovno smo dokazali, da s sodelovanjem skupaj zmoremo.

Ostanite zdravi!

Občina Kamnik

 

Oglasno sporočilo