Odzivi po zmagi v Celju

0
1001

Tukaj so prvi odzivi po zmagi v Celju, kjer so Domžalčani že v 2. minuti povedli po zaslugi rekovalescenta Tilna Klemenčiča. Končni izid srečanja je v 64. minuti postavil domači vezist Matic Vrbanec, ki je po predložku Zenija Husmanija zatresel lastno mrežo.

DjuroKlemeMuliPoCelju

Glavni trener Dejan Djuranović: “V zahtevno srečanje smo vstopili zelo dobro pripravljeni. Hitro vodstvo nam je omogočalo, da smo bili v nadaljevanju samozavestni in igralci so z veliko mero energije in motiviranosti odigrali perfektno tekmo. V nadaljevanju smo povišali vodstvo in Celjane držali daleč od svojih vrat. Po zaslugi tega smo tekmo tudi mirno pripeljali do konca.”

Strelec prvega zadetka Tilen Klemenčič: “Boljšega začetka tekme si ne bi mogli želeti! Uvodni ritem igre smo nato držali skozi celotno srečanje. V obrambi smo delovali odlično, pred vrati Celja izkoristili ponujeno in prišli do zaslužene zmage. Kar dolgo je minilo od mojega zadnjega ligaškega nastopa (4.12.2019), zato sem seveda presrečen, da sem znova dobil priložnost za igro, sploh glede na potek dogodkov. Tekmo sem predčasno zaključil zaradi utrujenosti in krčev, torej nič resnega. Lahko ste brez skrbi.”

Vratar Ajdin Mulalić: “Na vselej zahtevnem gostovanju smo se drugič v letošnji sezoni prišli do vseh treh točk. To je bil pred tekmo naš edini cilj, zato smo z razpletom zelo zadovoljni. Bili smo zbrani, agresivni, dobro postavljeni in vse od prve do zadnje minute povsem zanesljivi. Z osebnega vidika sem še toliko bolj vesel, saj mi je mrežo uspelo ohraniti nedotaknjeno. Zmaga hkrati predstavlja odlično popotnico pred nadaljevanjem februarskega dogajanja in nagrado za opravljeno delo v uvodnih tednih novega koledarskega leta.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo