Ustvarjalni marec v CZM

0
750

Prebujajo se pomlad in nove aktivnosti v Centru za mlade Domžale.

V petek, 12. 3. 2021, začenjamo z delavnico izdelave okrasnega krožnika za nakit. Imaš veliko nakita in bi ga rad_a uredil_a? Ali izdelal_a darilo za prijateljico? Pridruži se nam na ustvarjalni delavnici, na kateri bomo pod mentorstvom Urške Grošelj izdelali okrasne krožnike za nakit. Delavnica bo potekala 12. in 19. 3. 2021, ob 18. uri. Material boste lahko pred delavnico prevzeli v prostorih CZM.

Tudi kvačkali bomo! Bi se rad_a naučil_a kvačkanja? Pridruži se nam na kvačkarijah, ki bodo potekale tri zaporedne srede, pričnemo 17. 3. 2021. Delavnice bo vodila Diana Šercer Stojanović in so primerne za začetnike.

Obe spletni delavnici, izdelava krožnika in kvačkarije, sta namenjeni mladim do 30. leta starosti in sta brezplačni.

Pred veliko nočjo bomo znova ustvarjali medgeneracijsko. Pod mentorstvom Klare Cerar bomo izdelovali velikonočne drsanke. Spletna delavnica bo potekala v četrtek, 18. 3. 2021, od 17. ure dalje. Material boste lahko pred delavnico prevzeli v prostorih CZM. Za mlade do 30. leta brezplačno, za odrasle 5 evrov.

Marca začenjamo s knjižnim klubom za mlade Knjižni molji. Prvo srečanje bo 25. 3. 2021, ob 18. uri. Klub bo vodil pisatelj in ustvarjalec knjižnega bloga maticpise.com Matic Slapšak. Ob prijavi vam zaupamo naslov knjige meseca, o kateri bomo debatirali na srečanju. Knjižni klub je namenjen mladim med 18. in 29. letom.

Marca tudi odpiramo novo razstavo. V četrtek, 11. 3. 2021, bo potekalo odprtje virtualne razstave pastelov Težke barve avtorice Karoline Radotić. Razstava bo objavljena na spletni strani Centra za mlade Domžale.

Na vse aktivnosti so obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040/255-568. Več informacij in dogodkov najdete na spletni (https://www.czm-domzale.si/) in FB (https://www.facebook.com/czm.domzale) strani Centra za mlade Domžale.

Center za mlade Domžale

Oglasno sporočilo