Kronika Policijske postaje Kamnik (od 9.8. do 13.8.2021)

0
1179

9.8.2021
VLOM V PISARNO AVTOSERVISNE DELAVNICE
Policisti smo bili obveščeni o vlomu v pisarno avtoservisne delavnice. Na kraju ugotovili, da je neznani storilec preko noči vlomil v pisarni prostor servisa, tam vlomil v predalnik pisalne mize in iz denarnice odtujil 90 eur. Policisti bodo zmikavtskega » delavca « poskusili izslediti ter ovaditi pristojnem državnem tožilstvu.

INTERVENCIJA NA GROHARJEVI ULICI
Policiste je poklicala mama iz Groharjeve ulice in zaprosila za intervencijo, ker je prišla v spor s sinom. Policisti so na kraju opravili razgovor s sinom, v katerem je povedal, da je njegova mati zjutraj nanj vpila, ko je še spal, zato jo je udaril po hrbtu. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

VLOM V VOZILO
Na policijsko postajo Kamnik se je zglasila oškodovanka in prijavila vlom v vozilo. Policist je na kraju vloma ugotovil, da je neznani storilec pri piknik placu v naselju Bistričica z neznanim predmetom na vzvod skozi leva prednja vrata vlomil v osebno vozilo in iz vozila odtujil gotovino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
Policisti so imeli v postopku voznika osebnega vozila, za katerega so ugotovili, da je le-ta vozil pod vplivom alkohola. Zaradi navedenega so policisti vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje in ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

10.8.2021
POŠKODOVANJE OGRAJE V TERMAH SNOVIK
Policisti so na kraju ugotovila, da so neznanci preko noči, z namenom nočnega kopanja v zunanjem bazenu poškodovali žičnato ograjo. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

ZASEG VOZILA V SREDNJI VASI
V času postopka z ustavljenim voznikom osebnega vozila v Srednji vasi je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo na kraju začasno zaseženo vozilo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo, za voznika pa napisan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

11.8.2021
PROMETNA NESREČA I.KAT.S POBEGOM NA KRIŽIŠČU S ŠOLSKO
V križišču kamniške obvoznice in Šolske ulice je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi prekratke varnostne razdalje neznanega voznika, kateri je trčil v stoječo vozilo na semaforju, ter s kraja prometne nesreče odpeljal, ne da bi oškodovanemu posredoval podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve povzročitelja, sledi ustrezen ukrep.

12.8.2021
NEZNANCI NAJ BI STRELJALI V KAMNOLOMU NA STRELIŠČU-GRADIŠČE V TUHINJU
Policisti so bili napoteni v kamnolom nad Gradiščem v Tuhinju, kjer naj bi imeli strelišče in naj bi zdaj tam nekdo streljal, kar prijavitelja moti in se njegov pes boji pokov. Ob prihodov na kraj policistov je bilo strelišče prazno.

V ŠMARTNEM PRI ŠOLI JE PADLA MOTORISTKA
V Šmartnem pri šoli je padla motoristka, katera se je z motorjem peljala v službo. Ob prihodu na kraj policistov je bila motoristka odpeljana z reševalnim vozilom ZD Kamnik na UBKC LJ.

13.8.2021
TATVINA VRTNIH STOLOV V KOMENDI
V baru v Komendi so preko noči neznanci izvršili tatvino vrtnih stolov. Neznanci so odtujili 16 vrtnih stolov iz ratana, črne barve in 22 vrtnih stolov iz bambusa in pletenja svetlo rjave barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŠKODOVANJE V SOTESKI
Neznanci so preko noči razbili stekla in poškodovali teraso lokala v Soteski. Na kraju so policisti ugotovili, da sta dva zamaskirana neznanca ponoči prišla na teraso lokala in poškodovala dva okna in prevrnila mizo na terasi. Takoj zatem sta kraj zapustila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here