Zaključena je obnova odseka ceste na Dobenu

0
827

Občina Mengeš je konec oktobra 2021, bolj natančno v času krompirjevih počitnic, izvedla obnovo odseka glavne ceste na Dobeno. Obnova odseka ceste na Dobeno, v skupni dolžini 570 metrov, je del sistematične obnove obstoječih cest na Dobenu, ki so zaradi vse večje poseljenosti Dobena vse bolj obremenjene. Obnova cest na Dobenu je nujna za zagotavljanje pretočnosti in varnosti za vse udeležence v prometu.


Občina Mengeš je tako kot vsako leto, tudi v letu 2021 obnovila odsek ceste na Dobeno, in sicer na odseku ceste JP753021 Loka–Dobeno, od stanovanjske hiše s hišno številko Dobeno 4 proti stanovanjski hiši s hišno številko Dobeno 56A. Obnova cestišča je potekala od torka, 26. oktobra 2021, do četrtka, 28. oktobra 2021, ko je bila med 8:00 in 17:00 popolna zapora ceste. Vsa gospodinjstva na območju Dobena so glede zapore ceste prejela tudi posebna obvestila v poštne nabiralnike.

Obnova odseka ceste je bila zaključena skladno s terminskim planom, v tednu po 1. novembru je izvajalec urejal še območje ob cestišču. Izvajalec in občina se vsem udeleženkam in udeležencem prometa na območju obnove, posebej pa občankam in občanom na Dobenu, zahvaljujeta za strpnost in razumevanje, saj ureditev obvoza ni bila možna.

Občina Mengeš

Oglasno sporočilo