Uvodnik Domžalsko-kamniške NOVICE 11 2021: Upanja polno leto 2022

0
747

December, mesec praznikov, veselja, predvsem pa pričakovanj, je tu. Načrtujemo vsemogoče in razmišljamo o čem novem, upajoč na spremembe.
Želimo si skupnih uspehov, zadihati s polnimi pljuči, doseči vsaj kakšnega od načrtovanih ciljev, spoznati nove ljudi in pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo… Prizadevati si moramo za dobro vseh okoli nas, tako kot v uredništvu časopisa, katerega, dragi naši bralci, že desetletja zvesto spremljate. Poročamo vam veliko tistega, kar vam drugi morda zamolčijo, in s tem vas opozorimo na določene nepravilnosti, ki se dotikajo vseh nas. Z velikim veseljem vam postrežemo tudi s pozitivnimi utrinki iz krajev, kjer ste (smo) doma, ves čas pa nas ob delu spremljata zavest in zadovoljstvo, za kar z vašimi odzivi poskrbite prav vi, naši spremljevalci. Ko smo obdobno vstopali v hude čase in nismo vedeli, kako jih bomo prebrodili, smo se utrujeni in večkrat obupani spraševali, če se to sploh splača… A vsakokrat smo se premaknili naprej, izdali novo številko in se ponovno optimistično zazrli v prihodnost, čeprav pod našo jelko ni bilo kakšnega radodarnega, dobrosrčnega občinskega paketa, ki bi nam vsaj delno “sponzoriral” vsebine, za katere smo prepričani, da so namenjene vsem občanom. Obdarovanja pa ostajajo namenjena zgolj tistim, ki o oblasti pišejo le dobro. Sprijaznili smo se s tem, hvaležnost vsem, ki še vedno verjamete v Domžalsko-kamniške novice, ostaja, naš ponos, da oglaševalci in podjetja vidijo pomembnega partnerja v nas, pa tudi.
Verjeti moramo v cilj, ki smo si ga zastavili, skupaj odkrivati nove poti in pogumno premagovati ovire, ki jih bomo še srečevali… Zagotovo pa bomo naslednje leto skupaj obeležili polnih 30 let izhajanja našega časopisa!

Zatorej, SREČNO vsem, prav vsem!

Oglasno sporočilo