Domžalski plesni dan

0
514

Ob koncu leta se zaključijo tudi obšolske dejavnosti in preden ta zapro vrata pokažejo staršem in ostalim ,kaj so se naučili, a kaj znajo in kako znajo svoje pridobljeno znanje tudi uporabiti.
Po nekajletnem premoru je do svoje zaključne produkcije prišla tudi plesna šola Miki in sicer v nedeljo 12. junija v Športni dvorani v Domžalah. V kar tri sklope so tokrat razdelili svoje nastope in sicer so najmlajši, ki so šele začeli stopicati oh spoznavati plesne korake na plesnem parketu zaplesali ob 14.30. uri, malo starejši in izkušenejši ob 17.30 uri in tisti najbolj uglajeni, ki dosegajo na tekmovanjih vidnejše rezultate, ki so na vrhu, ali le korak pod njim, pa ob 20. uri.  Kako je bilo šele na ostalih nastopih, če je bilo že na prvem tako prisrčno, zanimivo in tudi napeto. Še preden so začeli nastop posamezne skupine, smo spoznali še tiste, ki so odgovorni, da delo teče kot mora, da so vaje zanimive in razgibane in da se nihče ne počuti nepotrebnega. Potem se je pričelo. Prišli so Roparji in policaji – otroška street formacija PK Miki,  za njimi so nastopili še otroci iz vrtcev Medo Prevoje, Črnuče oddelka Sonček in Ostržek, ter plasalci iz OŠ Janko Kernik Brdo, OŠ Stranje, OŠ Moste in ponovno vrtčevski otroci iz vrtca Črnuče. Tokrat so se Sončku in Ostržku pridružila še Sapramiška in Gmajna, ter iz vrtca Mengeš, vrtca Medo iz Prevoj in Medo iz Krašnje. Vmes pa za popestritev že tako pestrega dogajanja, še plesni center Miki z hip hop, break dance in še in še.
Lepo nedeljsko  popoldne je bilo tokrat za mnoge plesno obarvano in naj tako tudi ostane. Sledi malo počitka za najmlajše in potem jeseni ponovno v plesne korake in koreografije s pomočjo pedagogov plesne šole Miki.

djd

 

Oglasno sporočilo