Koruzni labirint Krtina 2022

0
2130

V soboto, 16.7. 2022 ponovno odpiramo Koruzni labirint v Krtini v bližini Ljubljane. Idejni vodja projekta sem Luka Kastelic, ki koruzne labirinte v Sloveniji postavljam že od leta 2011.

Letos smo za motiv izbrali Indijanca, kot poklon in v zahvalo tej neverjetni civilizaciji, ki nas je med drugim spoznala tudi z neprecenljivo poljščino koruzo.

Koruzni labirint ima dva vhoda in dva izhoda, sredi labirinta je velik most, ki ponuja razgled na celoten labirint. Kot novost  smo v labirintu postavili bar, kjer se lahko v senci koruze osvežite. Poskrbljeno je za parkirišče, sanitarije in Wi-fi povezavo, predvsem pa za zabavo.

V labirintu, velikem kar za 6 nogometnih igrišč, na vas čaka 15 zabavno poučnih točk, ki jih poiščete s pomočjo zemljevida, izpolnite geslo in se tako potegujete za sodelovanje v jesenskem nagradnem žrebu. Nekaj točk smo to leto prav posebej posvetili spoznavanju Indijancev, nekaj točk presenečenj pa je skritih, neoznačenih na zemljevidu.

Za vse dogodivščine željne smo v mesecu juliju in avgustu odprti vsak dan med 9. in 20. uro, vsak petek pa vabljeni v nočni labirint med 21. uro in polnočjo. Preko spleta lahko kupite tudi darilno kartico. V labirintu ne sprejemamo gotovine, enostavno plačilo z bančno kartico.

V zadnjem tednu oktobra pa za vas ponovno pripravljamo Noči čarovnic ali Halloweek.

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here