USPEŠNA je lahko le ZDRAVA EKIPA

0
528

Zdrav član ekipe v podjetju je nedvomno ključni del kvalitetnega tima. Kar pa je velik korak do uspešnega podjetja.

Hiter življenjski tempo, stres in življenjski izzivi nas prisilijo v kalupni družbeni ritem, ki terja svoj davek. Ob tem se vsi zadevamo, da potrebujemo spremembo. Vprašanje pa je, če naredimo dovolj zase in za svoje telo, da smo najboljša različica sebe?

FIT podjetje – osredotočeno v pomoč

V skladu z evropskimi cilji trajnostnega razvoja je organizacija BODIFIT pripravila zaščiten in strokovno dovršen program FIT podjetje, kjer podjetjem pomaga pri iskanju rešitev za svoje zaposlene, za tim kot celoto, pri zagotavljanju zdravja in dobrega počutja.

BODIFIT je vseslovensko središče za spodbujanje in učenje zdravega načina življenja ter dolgoročno ohranjanje le-tega.  Z vsemi sedmimi BODIFIT kineziološkimi centri po Sloveniji delujejo skladno s cilji Evropske unije in Svetovne zdravstvene organizacije ter tako ustvarjajo poslanstvo družbene odgovornosti.

Dvig vitalnosti in energije, zmanjšati stres

Nikakor ne gre zanemariti dejstva, da je lahko samo zdrav in motiviran posameznik uspešen in učinkovit v skladu s pričakovanji podjetja. S storitvami programa FIT PODJETJE lahko s pomočjo BODIFIT organizacije poskrbite za splošno dobro počutje, dvig vitalnosti in energije, premagovanje stresa in preventivo svojih zaposlenih.

Zakon o varnosti in zdravju pri delu nalaga delodajalcem, da morajo načrtovati in izvajati program promocije zdravja na delovnem mestu. In ravno tu v pomoč stopi BODIFIT, kjer organizirano skrbijo za pripravo dolgoročnih vadbenih paketov, kineziološke in trenerske obravnave, team buildinge, poslovna druženja, strokovna predavanja in delavnice, regeneracijske terapevtske obravnave in managerske pakete.


Kako postati FIT PODJETJE?

Za pripravo brezplačnih začetnih aktivnosti in več informacij o aktivnosti FIT PODJETJE: fit-podjetje.si, 040 800 386, barbara@bodifit.net.

 

 

 

 

Oglasno sporočilo