Znanje in izkušnje – zakladnica dobrega trenerja

0
559

Uravnotežen in aktiven načina življenja, ki izpostavlja načelo balansa med aktivnostjo, počitkom, prehrano in delom, je ideja, ki jo zagovarja in podpira program BODIFIT. K temu konceptu pa sodi tudi strokovni kader, ki stranke lahko uspešno vodi do kvalitetnega FIT življenja.

Spodbuda k FIT življenju

Dosledno uresničevanje osebnega pristopa, s katerim kineziolog, trener ali inštruktor uči in spodbuja vadeče, da vsako vadbeno aktivnost prilagodijo sebi, svojim zmožnostim, trenutnemu počutju in življenjski situaciji, v kateri se trenutno nahajajo, je osnovna vizija BODIFITA. Spodbuda k predanemu in vztrajnemu FIT načinu življenja je namreč edino zagotovilo za kakovosten vsakdan brez bolečin na dolgi rok!

Širjenje strokovnega znanja

Jedro ekipe, ki vadečim stoji ob strani, pa so izkušnje, neprestano izpopolnjevanje znanja, novih strokovnih pristopov in načinov. Ekipa se konstantno udeležuje izobraževanj, delavnic in tečajev, tako mednarodnih kot tudi tistih v Sloveniji. Pod okriljem blagovne znamke BODIFIT, največje fitnes organizacije v Sloveniji, je iz preproste želje – širjenje znanja na strokoven in z izkušnjami podkrepljen način ter ozaveščanje in usmerjanje ljudi k bolj kakovostnemu življenju, nastala tudi BODIFIT AKADEMIJA.

Tečaji za vsakogar

»Z izobraževanji, seminarji in dogodki želimo izobraziti kader prihodnjih generacij in jim ponuditi vseživljenjsko izobraževanje na področju fitnesa in regeneracije,« predstavi vodilo akademije Marko Geršak, ustanovitelj in koordinator BODIFIT programa, kjer organizirajo izobraževalne tečaje, ekipa skupaj z zunanjimi sodelavci iz Slovenije in tujine udeležencem izobraževanj podaja poglobljena teoretična ter obsežna praktična znanja. Geršak je prepričan, da se lahko samo tako vsak kineziolog, inštruktor ali trener oblikuje celostno in temeljito kot strokovnjak za delo z ljudmi na najvišjem nivoju. Tečaji so tako primerni tako za tiste, ki želijo postati osebni trenerji in osebne trenerje, ki želijo svoje znanje nadgraditi, kot tudi za vaditelje različnih skupinskih vadb (z izkušnjami ali popolni začetniki) ali osebe, ki želijo kot rekreativci, vložiti v svoje znanje.

BODIFIT AKADEMIJA pripravlja številne tečaje na področju različnih vadb (yoga, pilates, hiit, tnz,…), osebnega trenerstva in izpopolnjevanj na področju fitnesa in rekreacije – prijave so odprte, za več informacij: akademija@bodifit.net ali 031 676 665.

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here