Občinsko glasilo Slamnik se ukinja…

1
2347

… Domžalsko-kamniške NOV!CE, tednik, v vsak nabiralnik brezplačno!

Pa smo le dočakali!

Prvič v 30-letni zgodovini našega obstoja smo dobili priložnost, da se po natančnih študijah in premišljeni strategiji predstavimo javnosti z odprto komunikacijo, ki bo v korist vseh naših občank in občanov. Z raziskavami javnega mnenja smo skupaj z občino dosegli zavezujoč dogovor o sodelovanju na vseh področjih informiranja in ozaveščanja javnosti:

Napovedujemo:

–  Vsi, trenutno zaposleni pri Slamniku, se bodo zaposlili pri NOVICAH, ali v občinski upravi, ker iščejo kader zaradi povečanja obsega dela;

–  Pri nas bodo našli delo tudi honorarni sodelavci Slamnika, seveda za razumne (beri, veliko nižje) honorarje;

–  Občinskim svetnicam in svetnikom bomo omogočali brezplačno objavo člankov o njihovem delu, česar jim Slamnik ne omogoča;

–  V vsaki številki NOVIC bo največ ena objava županjine fotografije;

–  Ceno žalnih objav in zahval bomo prepolovili, saj razumemo težko situacijo      občanov v takšnih trenutkih;

–  Uvedli  bomo odprto komunikacijo z občani v vse smeri tako, da ne bo nikjer zaznati pomanjkanja izključno pohvalnih in prijaznih informacij, ki  so zdaj v domeni občinskega glasila.

–  NOVICE bodo tudi v prihodnje kritične do aktualne politike, kar je jamstvo, da nam dela ne bo zmanjkalo. V prihodnje pričakujte brezplačnik NOVICE v vsak nabiralnik, saj bo občina, glede na sklep o odprti komunikaciji, z rebalansom financirala absolutno, verodostojno informiranje občanov preko tednika NOVICE!

Domžalsko-kamniške NOV!CE za vse, ki se ne boje resnice!

 

Oglasno sporočilo

1 KOMENTAR

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here