“Prenovljeno parkirišče ob Tuš centru v Domžalah: Ko se luknja v zgodbi pojavi že ob prvem dežju.

0
4729

Nedavno prenovljeno parkirišče ob Tuš centru v Domžalah je nedvomno prineslo upanje, da se bomo rešili končno rešili po vsakem deževju poplavljenega parkirišča. Po dolgih letih obrabe in prenatrpanosti smo vsi komaj čakali, da bomo lahko parkirali na bolj urejenem in preglednem parkirišču. Vendar pa kot vedno, prve izkušnje razkrivajo marsikaj.
In potem je prišel prvi dež. Kot bi se narava pošalila s prenovljenim parkiriščem, se je že ob prvem padcu kapelj oblikovala ogromna luknja. Namesto da bi se veselili novih parkirnih prostorov, smo se nepričakovano soočili z izzivom, ki ga nismo pričakovali. Ni ravno obetavno, ko se na sveže položeno plast drobljenega asfalta pojavi luknja, ki je dovolj velika, da bi se vanjo skorajda lahko skrili.

Kljub temu ne smemo pozabiti, da so začetni izzivi del vsakega prenove ali projekta. Čeprav je ta situacija gotovo izziv, je pomembno, da se s tem soočimo kot skupnost. Morda se izkaže, da je bil trenuten dogodek rezultat neke začasne okoliščine, ki se bo lahko popravila. Hkrati pa je tudi priložnost, da se iz podobnih situacij naučimo in preprečimo morebitne napake v prihodnosti.

Sarkazem ali ne, izpostaviti težave, s katerimi se soočamo, je ključno za izboljšanje. Upajmo, da bo občina in izvajalci ukrepali hitro in učinkovito, da se ta luknja ne bo izkazala kot vzorec prihodnjih dogodkov.

bb
Vir fotografije: Facebook

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here