V Depali vasi atraktivna poroka

0
7746

V petek, 22. septembra, se je v Depali vasi odvijal dogodek, ki je bil prava paša za oči in ušesa. Poročila sta se namreč Matija Koritnik in Anja Sirnik, ki sta poskrbela, da je svate čakalo spektakularno popoldne, polno presenečenj in nepozabnih dogodivščin.

Ženin Matija Koritnik in nevesta Anja Sirnik sta pripravila pravo presenečenje za vse povabljene, saj nihče od stotih svatov ni vedel, da se bo za takšen spektakel odlično pripravljenem prostoru, prav ta dan odvila poroka. Malo bolj jasno je postalo, ko je cestno letalo, katerega pilot je bil ženin kar sam, začelo krožiti nad svati. Iz zvočnikov je zadonela moderna glasba in pristanek cestnega letala na rdečo preprogo je naznanil poroko. V plesnem ritmu sta iz njega izstopila ženin in nevesta. Po nagovoru in zaobljubah obeh jima je njun sin Nik Koritnik s svojim mini eklektičnim otroškim avtom, znamke »Range Rover Sport«, dostavil tudi prstana.

Ženin in nevesta sta dahnila svoj prvi »ja« na rajskem otoku Mauritius. Ker sta oba strastna popotnika, je destinacija, ki sta si jo izbrala za prvo poroko, ob njunem pripovedovanju zanimivih zgodb, odlično dopolnjevala petkovo poroko  še v domačem okolju. Kot povezovalca dogodka in pripovedovalca zgodb, sta poročno slavje oba ves čas držala v odličnem vzdušju. Pridružila se jima je gostja večera Maraaya, ki je z odlično glasbo in nastopom popeljala glavna akterja in vse goste na zabavo in ples dolgo v noč.

HŠL

Oglasno sporočilo