Kronika Policijske postaje Kamnik (od 2.10. do 8.10.2023)

0
409

2.10.2023
PADEC KOLESARKE NA ŠUTNI
Na Šutni v Kamniku je prišlo do prometne nesreče z udeležbo kolesarke, ki je utrpela lahke telesne poškodbe. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do padca prišlo zaradi vožnje preblizu desnega roba, zaradi česar je bilo kolesarki izdan plačilni nalog.

3.10.2023
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Policisti so v Košišah obravnavali prometno nesrečo s pobegom, do katere je prišlo zaradi oplaženje voznika, ki je trčil v vozilo ter s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo voznik izsleden, bo poplačan s plačilnim nalogom po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na Tunjiški cesti je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi nepravilnega premika neznanega voznika, ki je trčil v vozilo in s kraja odpeljal. Policisti zbirajo obvestila za izsleditev povzročitelja nesreče in naprošajo morebitne priče, da se obrnejo na Policijsko postajo Kamnik.

4.10.2023
TATVINA MOBILNEGA TELEFONA NA AVTOBUSU
Policisti PP Kamnik obravnavajo tatvino mobilnega telefona znamke Apple 13, ki je bila izvršena na avtobusu relaciji Ljubljana-Komenda. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

SPOR MED VRSTNIKI NA OSNOVNI ŠOLI
Policisti PP Kamnik so bili s strani ravnateljice osnovne šole v Kamniku obveščeni o sporu med vrstniki. Sledi poročilo na Center za socialno delo.

5.10.2023
POVOŽENJE DIVJADI V PODHRUŠKI
Patrulja je obravnavala povoženje divjadi. Voznik osebnega vozila je trčil v srno, ki je nato s kraja zbežala. Izdano Obvestilo o odstopu od ogleda. Na avtomobilu so nastale majhne poškodbe. Udeležena izpolnjuje pogoje za udeležbo v cestnem prometu.

6.10.2023
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Kamnik so izvajali poostren nadzor nad uporabo prepovedanih drog ter na območju Kamnika občanu zasegli plastično vrečko z NN snov. V primeru pozitivne analize na prepovedane droge, sledi odločba s hitrim postopkom po ZPPPD.

7.10.2023
PROMETNA NESREČA VI.KAT.
Policisti so bili napoteni na Ljubljansko cesto, kjer je prišlo do prometne nesreče z udeležbo kolesarke in vlaka. Z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je kolesarka na železniškem prehodu in spuščenimi polzapornicami zapeljala na tir v času, ko se je prehodu približeval vlak, zaradi česar je prišlo do trčenja. Na kraju so gasilci PGD Kamnik zavarovali kraj, zdravnica NMP Kamnik pa je potrdila smrt občanke.

SPUŠČENI PSI V NASELJU STUDENEC
Policisti so bili obveščeni o spuščenih psih, ki ustrahujejo občane v naselju Studenec. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep po ZZZiv.

8.10.2023
TATVINA NA SEJMU V KOMENDI
Policisti PP Kamnik so na sejmu v Komendi obravnavali tatvino orodja – vrtalne glave z nastavkom za vijačenje znamke Festool. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo