Občina Domžale zbira ponudbe za nakup zemljišč primernih za postavitev zdravstvenega doma

1
8393

Občinski svet Občine Domžale je na svoji 9. seji 26. oktobra 2023 sprejel sklep, s katerim so svetnice in svetniki pooblastili županjo mag. Renato Kosec, da začne s postopki pridobivanja ponudb za nakup zemljišč, primernih za postavitev zdravstvenega doma v občini Domžale.

Na podlagi tega sklepa je Občina Domžale 13. decembra 2023 objavila javni poziv za zbiranje nezavezujočih informativnih ponudb za nakup zemljišč za morebitno gradnjo zdravstvenega doma. Ob tem na poudarjamo, da ne gre za nakup, temveč zgolj za zbiranje ponudb, in da ne gre niti za opustitev možnosti za širitev zdravstvenega doma na obstoječi lokaciji. O morebitni gradnji ali širitvi na obstoječi lokaciji bo odločal Občinski svet po seznanitvi s ponudbami, prejetimi na objavljeni poziv.

Ponudbe se sprejema do 31. januarja 2024, podrobnosti pa so objavljene na tej povezavi na spletni strani občine.

Občina Domžale

Oglasno sporočilo

1 KOMENTAR

  1. Saj to ni res pa zgleda, da je….naša draga županja na vsak način hoče zgraditi ZD na neki novi lokaciji, Novi zemlji in zato je pripravljena potrošiti precenjene vsote davkoplačevalskega (našega) denarja. Najprej je bila zgodba v Zaborštu, ki na srečo (zaenkrat) ni šla skozi….Potem smo (je ) najela ljubljansko agencijo (najbrž ne zastonj), da nam domžalskim analfabetom poišče najbolj primerno lokacijo za naš novi ZD. Baje se je iz devetih lokacij izluščilo tri, ki bi bile najbolj primerne…no in tukaj smo obstali. Zdaj pa je v igri neka nova igrica s ponudbami, ki ne vemo ali se navezujejo na te tri ali na neke nove, tako, da lahko zdaj vsak, ki ima gradbeno parcelo veliko 12.000 metrov to ponudi občini za nov ZD…..Še malo pa bomo parcelo začeli iskati na luni…..ni problem, saj smo blizu.

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here