Dobrodelni koncert z Roko v roki

0
139

Simon Zorman iz Šmarce je tudi letos organiziral dobrodelno prireditev z naslovom Z roko v roki, ki je potekala v soboto, 18. maja 2024, v Šmarci. Zbrani prostovoljni prispevki bodo namenjeni akciji Deželak Junak, doborodelnemu druženju pa se je pridružil tudi župan Matej Slapar.


Dogajanje se je začelo se bo ob 10.30 s predstavo Muca Copatarica v izvedbi gledališke skupine Korakci iz Centra Gustava Šiliha Maribor, ob 11.30 pa so se predstavili člani otroške folklorne skupine Verine zvezdice, ki ustvarjajo pod okriljem Osnovne šole Marije Vere. Poleg tega je delavnica poslikave obraza, na voljo so bile palačinke, odvijale so se ustvarjalne delavnice za otroke in mladino, od 14. ure dalje pa so se obiskovalci lahko družili s člani Krščanskega bratstva bolnikov in invalidov Slovenije in z njimi tudi zapeli. K akciji doborodelne sobote Z roko v roki se je pridružil tudi Peter Uršič, ki je nagovarjal pohodnike in prijatelje Sv. Primoža nad Kamnikom, ki so darovali  v škatlo s prostovoljnimi prispevki.

Vrhunec dogajanje je bilo ob 20. uri z rock koncertom skupin The Eccentrics in Röksiti, kjer se je za dobra dela, ki jih Simon Zorman letos namenja Deželaku Junaku, zahvalil tudi župan Matej Slapar in dejal, da je solidarnost še kako pomembna v današnjem času. Iskreno se je zahvalil vsem, ki so prispevali svoj čas in denar, da bodo lahko drugi vsaj za trenutek lepše živeli.

Občina Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here