Novi prostori oddelka fizioterapije ZD Domžale

0
612

Otvoritev bo potekala v sredo, 26. junija 2024, ob 10. uri, v novih prostorih oddelka fizioterapije (Ljubljanska cesta 81, Domžale).

Na novi lokaciji deluje po novem devet fizioterapevtskih ambulant, katerih storitve se pacientom krijejo iz blagajne Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije in ena ambulanta, ki je na voljo samoplačnikom.  Selitev vključuje oddelek fizioterapije ZD Domžale, medtem ko enota fizioterapije v Mengšu ostaja v prostorih Zdravstvene postaje Mengeš.

Oddelek fizioterapije ZD Domžale, ki dnevno obravnava približno 100 pacientov, se je na stari lokaciji soočal s pomanjkanjem prostora. Več fizioterapevtov si je moralo deliti eno ordinacijo, kar je vplivalo na kakovost obravnave pacientov. Zato so se občine ustanoviteljice in ZD Domžale odločili za nakup in prenovo prostorov na novi lokaciji. Odločitev za nakup novih prostorov je bila sprejeta v začetku leta 2023 zaradi potrebe po večjih in sodobnejših zmogljivostih. Prenova prostorov na Ljubljanski 81 se je zaključila sredi maja 2024. S selitvijo v nove prostore, bodo fizioterapevti v enoti ZD Domžale pacientom lahko namenili več časa in pozornosti, saj bodo imeli vsak svojo ambulanto. To bo omogočilo bolj kakovostno, osredotočeno individualno obravnavo pacientov.

ZD Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here