NK Kalcer Radomlje: Za nami spet zmagovalni vikend

0
947
Za nami je spet en veličasten vikend, kar pomeni, da imamo za vas kup dobrih novic. Malo vas razvajamo.
Selekcija naših starejših dečkov (U15), je gostovala na dolenjskem koncu in se z gostovanja vrnila z visoko zmago. Svojim sovrstnikom iz Trebnjega, so nasuli kar sedem golov. Končni rezultat je bil 0:7. Strelci za Radomlje pa: Dobnikar 3x, Vidergar 2x, Brolih 1x in Zabukovnik 1x. Čestitke, fantje. Veličastna zmaga!
Selekcija naših kadetov (U17), je gostovala na Brinjah. Na tej tekmi pa se je odvijala prava drama, kakršno bi še dober pisec scenarijev težko spisal. Naši kadeti so proti domači ekipi že izgubljali z rezultatom 2:0. A se niso vdali. Grizli, tekli, se borili. In izenačili. 2:2. V nekem trenutku celo povedli z 2:3 in popolnoma preobrnili potek tekme. A na koncu, v zadnji minuti sodniškega podaljška dobili še en gol. Končni rezultat tekme je bil 3:3. Poklon fantom za prikazano. Včasih zmanjka kanček športne sreče.
Selekcija naših mladincev (U19), pa je zabeležila novo zmago. Tako kot kadeti, so tudi mladinci igrali proti Brinjam. Tekma brez zadetkov vse do zadnje minute tekme, ko je za zmago naših zadel Kristjan Resanovič Kvas.
Naša članska selekcija pod vodstvom trenerja Oskarja Drobneta, nadaljuje fascinantno zmagovito serijo in ostaja neporažena tudi po včerajšnji tekmi, kar pomeni, da Radomlje ostajajo na prvem mestu 2. SNL, ne glede na to, ali naši najbližji zasledovalci (novomeška Krka) danes zmagajo ali ne.
Včeraj je v radomeljskem športnem parku, v krasnem, sončnem in presenetljivo toplem popoldnevu gostovala lendavska Nafta. Vedno trd in neugoden nasprotnik z izredno agilnimi, hitrimi in gibljivimi igralci. Prekmurska ekipa, ki ima v svojih vrstah tudi trenutno najboljšega strelca lige (Meshack Ubocioma).
Radomljani so silovito pritisnili že na samem začetku tekme, kar je posledično pomenilo, da se je prvo vodstvo domačih zgodilo že v peti minuti. Naši fantje tudi v nadaljevanju niso popuščali. In ravno v trenutku, ko je do nas prišla informacija, da se naša mladinska selekcija z gostovanja na Brinjah vrača z novo zmago, je padel še drugi gol. Na odmor ob koncu prvega polčasa, so tako Radomljani odšli z dvema goloma prednosti, čeprav je v zadnjih minutah prvega polčasa ritem igre močno padel, gostje pa so imeli eno res “smrtno” priložnost, a je na našo srečo žogo zaustavila vratnica.
V nadaljevanju smo potem videli kar nekaj raztrgane igre na obeh straneh, nato pa akcijo Prekmurcev, ki so rezultat znižali na 2:1, ter bili v naslednjih minutah nevarni še kar nekajkrat, a premalo natančni, da bi rezultat izenačili. Nato pa so v izdihljajih tekme, Radomljani zabili še enkrat in s tem postavili končni izid.
Atraktivna in zamimiva tekma na kateri je sodnik pokazal štiri rumene kartone – od tega tri gostujoči ekipi – in tekma, na kateri je domači trener izkoristil vse možne menjave. Gostujoči pa – zanimivo – niti ene.
Mimogrede, še tole. Naš Sacha Varga, ki je bil tudi včeraj med strelci je zdaj s sedmimi doseženimi zadetki, “splezal” na četrto mesto strelcev 2.SNL.
Torej…
2.SNL, 11. krog
KALCER RADOMLJE : NAFTA LENDAVA  3:1
Strelci za Radomlje: Oliver Kregar, Sacha Varga, Žan Nikolič.
Dušan Jambrošič
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here