Tretji vikend dobrodelnih pohodov Študentskega kluba Kamnik: »1020x HVALA!«

0
3163
Navkljub vetrovnemu koncu tedna, se je na priljubljeno kamniško rekreacijsko destinacijo, ta vikend povzpelo lepo število pohodnikov. Nekatere je gnala volja po rekreaciji, drugi so se povzpeli na vrh zato, da bi s svoji podpisom pomagali. Na tretjem vikendu dobrodelnih pohodov Študentskega kluba Kamnik se je na vrhu Svetega Primoža v dobrodelni knjigi nabralo 1020 podpisov.

Za vsakega pohodnika, ki se je v omenjenem vikendu povzpel na vrh in se pri tem vpisal v oranžno dobrodelno knjigo, bo Študentski klub Kamnik ob pomoči zlatega sponzorja, podjetja Calcit d.o.o., kamniškemu dijaku in njegovi družini, ki so se znašli v hudi socialni stiski, namenil 0,50 evra.

Ko podpise pretvorimo v evre, smo za kamniškega dijaka in njegovo družino skupaj zbrali510 evrov! Še enkrat hvala podjetju Calcit d.o.o. za sodelovanje in darovana sredstva. Mnogi ste poleg podpisov na vrhu darovali tudi prostovoljne prispevke, za kar smo vam še posebej hvaležni. Teh se je v dobrodelni škatli nabralo za 237,20 evrov! Posebna zahvala gre tudi Gostilni Pri planinskem Orlu, ki naš projekt podpira že od samega začetka in nam vedno prijazno priskoči na pomoč. Gostilni se zahvaljujemo tudi za darovanih 50€, ki so končni zbrani znesek še dodatno povišali. Skupni znesek, ki ga bo prejel kamniški dijak in njegova družina torej znaša 797,20 evrov!

Ob koncu velja omenit mlado ekipo Študentskega kluba Kamnik, ki je prvi večji dogodek, v sklopu projekta »ŠKK dobrodelni mesec marec«, izpeljala odgovorno in uspešno. ŠKK dobrodelnega meseca marca pa s tem dogodkom še zdaleč ni konec, zato vas vabimo na preostale dobrodelne aktivnosti:

  • zbiranje šolskih potrebščin (do konca marca),
  • pomoč štirinožnim prijateljem (zbiranje zamaškov, hrane, igrač – do konca marca)
  • ŠKK dobrodelna tržnica slaščic (19. 3. 2016, Glavni trg)
  • dobrodelni odbojkarski turnir v sodelovanju z Leo klubom Kamnik (28. 3. 2016, v Osnovni šoli Stranje),
  • zaključna prireditev v izvedbi Pižame: 50 odtenkov njive (4. 4. 2016, v Domu kulture Kamnik)

Dobrodelni marec ni samo projekt Študentskega kluba Kamnik, je skupni projekt vseh vas, ki nas tako ali drugače podpirate in zato se vam v imenu pomoči potrebnih posameznikov iskreno zahvaljujem! Verjamem, da se vidimo na prihajajočih dogodkih in uspešno začeto zgodbo, skupaj še nadgradimo.

Besedilo in fotografije: Žiga Zore, Študentski klub Kamnik

pohodi2-001

Oglasno sporočilo