Selekciji U13 in U15 NK Roltek Dob gosotovali na Rijeki

0
3035

Kot smo napovedovali posebno nedeljo, je to bila, seveda je bila, saj smo se vsi skupaj odlično počutili že zjutraj, pred odhodom na zanimivo mednarodno gostovanje. Cilj? Mesto Rijeka, stadion Rujevica in srečanje z HNK Rijeka.

Nogometaši u13 NK Roltek DOB so se v prijateljskem srečanju na gostovanju v Rijeki pomerili s tamkajšnjo selekcijo u13 HNK Rijeka in ji morali priznati premoč s 5:0.
Ob izjemnih pogojih in kljub malce slabšemu vremenu so se naši nogometaši, ki jih vodi trener Žan Cerar, pri gostiteljih HNK Rijeka odlično počutili, zato kljub porazu ni bilo slabe volje.

Nogometna selekcija u15 NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Nedo Miletič se je pomerila s tamkajšnjo selekcijo u15 HNK Rijeka. Domačini so bili tudi tokrat boljši in ugnali naše nogometaše s 3:0.

Kljub “dvojnemu” porazu obema ekipama čestitke nogometašem za srčno borbo na igrišču, staršem otrok obeh selekcij pa zahvala za sodelovanje pri organizaciji gostovanja ter podpori s tribune.
Obe selekciji sta izkoristili priložnost tudi za obisk stadiona Rujevica, ki je začasno domovanje(zaradi obnove slovite Kantride) hrvaškega prvoligaša HNK Rijeka, vodilne ekipe 1.hrvaške lige, katero zelo uspešno vodi slovenski nogometni strateg Matjaž Kek, nekdanji selektor nogometne reprezentance Slovenije.

Naj omenimo še posebnost pred tekmo- selekcija u15 se je srečala tudi z slovenskim reprezentantom Romanom Bezjakom, ki nastopa za hrvaškega prvoligaša HNK Rijeka, naš “piarovec” pa na kratko spregovoril tudi z Matjažem Kekom.

Res je bila to prav posebna nedelja!

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič
Služba za stike s javnostjo
Nk Roltek Dob

Strokovni štab u13 in u15 Nk Roltek Dob (od leve proti desni) Žan Cerar( trener u13), fizioterapet Sašo Kavčič in Nedo Miletič(trener u15) u 15 Nk Roltek Dob in slovenski reprezentant Roman Bezjak u13 HNK Rijeka vs u13 Nk Roltek Dob 3 u13 HNK Rijeka vs u13 Nk Roltek Dob u13 in u15 Nk Roltek Dob obiskala stadion Rujevica, domovanje HNK Rijeka u13 Nk Roltek Dob pred tekmo z HNK Rijeka u13 Nk Roltek Dob u15 HNK Rijeka vs u15 Nk Roltek Dob 3 u15 Nk Roltek Dob in trener Nedžo Miletič ter fizioterapevt Sašo Kavčič(levo)

Oglasno sporočilo