Kronika Policijske postaje Kamnik (od 24.7. do 30.7.2017)

0
2669

24.07.2017
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Patrulja PP Kamnik je imela na ulici v Kamniku imela v postopku občana, kateremu je bil zasežen plastični mlinček, z zeleno-rjavo posušeno snovjo rastlinskega izvora. Zasežena snov bo poslana v analizo po opravljeni analizi pa zoper občana sledi ustrezen postopek.

PROMETNA NESREČA V PODGORJU
Patrulja PP Kamnik je bila poslana na prometno nesrečo v Podgorju. Tam je bilo ugotovljeno da je na delovišču delavec s strojem v kritičnem trenutku obračal, pri tem je pa mimo pravilno peljal voznik osebnega avtomobila, pri čimer pa ga je delavec s stranskim delom stroja zadel po desni strani vozila.
Pred prihodom patrulje sta se oba udeleženca dogovorila o krivdi in škodi in izpolnila evropsko poročilo.

25.07.2017
PROMETNA NESREČA PRI QLANDIJI
OKC je patruljo PP Kamnik poslal na prometno nesrečo pri Qlandiji. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta v prometni nesreči udeležena voznika osebnih avtomobilov. Nastala je manjša poškodba na vozilih. Opravljen preizkus alkoholiziranosti, ki je pri vseh negativen. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

26.07.2017
TATVINA DENARJA NA BANKOMATU V ŽEJAH
Na PP se je zglasil občan in povedal, da je na bankomatu v Žejah v reži bankomata pozabil denar. Policisti so z njim opravili razgovor in ugotovili, da je tega dne okoli občan na bankomatu opravil dvig gotovine v višini 250 eur in le tega pozabil v reži bankomata, katerega je neznani storile odtujil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba¸

TATVINA DLANČNIKA IN MOBILNEGA TELEFONA
Na PP se je zglasil občan in prijavil tatvino dlančnika in mobilnega telefona. Policisti so z njim opravili razgovor v katerem je bilo ugotovljeno da je neznani storilec v času med 21.7.2017 in 22.7.2017 med 17.30 in 01.30 uro z vrta pred stanovanjsko hišo v Kamniku odtujil dlančnik znamke Intermec in mobilni telefon znamke Samsung Xcover 3. Materialna škoda znaša cca. 3.700 eurov. Sledi zbiranje obvestil in KO.

27.07.2017
POŠKODOVANJE STEKEL NA OKNIH STANOVANJSKE HIŠE
Iz OKC je bilo sporočeno, da je poklical občan in prijavil poškodovanje več stekel oken na st. hiši v Volčjem potoku. Na kraju je patrulja ugotovila, da je neznani storilec preko noči razbil stekla treh oken. Nastala je mat. škoda za okoli 3000 evrov.

28.07.2017
POŠKODOVANA STEKLA NA ŽELEZNIŠKI POSTAJI
OKC PU Ljubljana je patruljo PP Kamnik napotil na železniško postajo v Kamniku od koder je poklical občan in povedal, da je neznanec razbil okno blagajne na omenjeni postaji. Na kraju ugotovljeno, da je neznanec okoli 18:04 uri s silo telesa razbil okno blagajne in kraj zapustil v neznani smeri. Materialna škoda cca. 200 eurov. Sledi kazenska ovadba.

29.07.2017
VLOM V PROSTORE LOVSKEGA DRUŠTVA
Lovec enega izmed lovskih društev v Kamniku je obvestil OKC, da je bilo vlomljeno v njihov Lovski dom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v času pristopil do letne kuhinje ob lovskem domu LD Kamnik in nato preplezal manjšo trikotno odprtino ter tako vstopil v to kuhinjo. Iz kuhinje je storilec odtujil litoželezni žar. Nastala je materialna škoda, ki znaša okoli 400 EUR. Sledi kazenska ovadba.

30.07.2017
GLASNI RADIO MOTI SOSEDE
OKC je patruljo PP Kamnik poslal v Suhadole, od koder je poklicala občanka in povedala, da sosed že od zjutraj vrti tako glasno glasbo, da je to nevzdržno. Na kraju je patrulja opravila razgovor s prijaviteljico, katera pove, da sosed že celo jutro glasno poslušala glasbo in da jo to zelo moti. Leskovec Roman je bil opozorjen na primerno glasnost glasbe, katera ne bo motila sosede.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo