Kronika policijske postaje Kamnik (od 3.2. do 9.2.2020)

0
1199

POŠKODOVANJE STEKLA NA OBJEKTU SEVEN BUREGER, 3.2.2020
Neznanec je med 02.02.2020 in 03.02.2020 na neznan način poškodoval steklo na objektu 7 Burger. Nastala materialna škoda, sledi kazenska ovadba z umikom.

TATVINA PRIKOLICE V SUHADOLAH, 3.2.2020
Neznanec je med 30.1.2020 in 1.2.2020 izpod kozolca v Suhadolah odtujil aluminijasto prikolico znamke TPV tip BA6016. Sledi kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE, 3.2.2020
Na Kamniški obvoznici je prišlo do prometne nesreče II. Kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v pred seboj stoječe vozilo, katero je po trčenju odbilo naprej v drugo stoječe vozilo. Ena oseba je zadobila lahke telesne poškodbe. Povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

POŽAR V STANOVANJU V MOSTAH, 3.2.2020
Patrulja policijske postaje Kamnik je bila obveščena o požaru v stanovanju v Mostah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je lastnica na štedilniku pustila posodo z oljem, zaradi česar je prišlo do požara. Požar v kuhinji so pogasili gasilci PGD Moste, Križ in Komenda. Nastala materialna škoda. Sledi kazenska ovadba.

POVZROČITEV SPLOŠNE NEVARNOSTI NA PEROVEM, 4.2.2020
Patrulja je bila poslana na Perovo, kjer je neznanec v času med 27.1.2020 in 4.2.2020 z neznano napravo izstrelil puščico v okno stanovanjske hiše. Nastala materialna škoda. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

PONAREJEN BANKOVEC, 4.2.2020
Obveščeni smo bili o ponarejenem bankovcu na Delavski hranilnici na Glavnem trgu. Pri pologu denarja je bančna uslužbenka izločila bankovec za 20 eur za katerega se sumi, da je ponarejen. Bankovec proti zapisniku zasežen. Sledi ekspertiza in kazenska ovadba.

ZASEG NEZNANE ZELENE POSUŠENE SNOVI NA FUŽINAH, 4.2.2020
Patrulja je na Fužinah imela v postopku osebo, katera je imela pri sebi neznano zeleno posušeno snov rastlinskega izvora. Proti potrdilu je bila zasežena in bo poslana v analizo. V primeru pozitivne analize sledi hitri postopek.

TATVINA OKRASNIH POKROVOV, 4.2.2020
Na policijski postaji se je zglasila oseba in prijavila tatvino okrasnih pokrov. Do tatvine okrasnih pokrovov iz osebnega vozila R Clio je prišlo med 1.2.2020 in 4.2.2020. Nastala materialna škoda, sledi kazenska ovadba.

TATVINA ALKOHOLNIH PIJAČ V TRGOVINI HOFER, 4.2.2020
Dne 27.1.2020 je neznana oseba v trgovini Hofer izvršila tatvino alkoholnih pijač. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

ZASEG NEZNANE ZELENE POSUŠENE SNOVI V KAMNIKU, 4.2.2020
Patrulja je v Kamniku imela postopek z osebo, kateri je bil zasežen delno pokajeni ročno zvit cigaret z neznano posušeno rjavo zeleno snovjo rastlinskega izvora. Proti potrdilu je bila zasežena in bo poslana v analizo. V primeru pozitivne analize sledi hitri postopek.

VINJEN VOZNIK NA USNJARSKI, 4.2.2020
Patrulja je imela v postopku voznika osebnega avtomobila. Z voznikom je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti. Alkotest je ob pravilni uporabi pokazal 0,81 mg/l v izdihanem zraku. Preizkušanec se z rezultatom ni strinjal, odrejen mu je bil strokovni pregled katerega je odklonil. Sledi obdolžili predlog na sodišče v Kamniku.

ZASEG VOZILA NA USNJARSKI CESTI, 5.2.2020
Patrulja je imela v postopku voznika osebnega avtomobila. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, katerega je odklonil. Nadalje je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Proti zapisniku mu je bil zasežen osebni avtomobil. Sledi obdolžilni predlog na sodišče v Kamniku.

VINJEN VOZNIK NA KAMNIŠKI OBVOZNICI, 6.2.2020
Patrulja je imela v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je zaradi nezanesljive vožnje odredila preizkus alkoholiziranosti. Alkotest je ob pravilni uporabi pokazal 0,79 mg/l v izdihanem zraku. Sledi obdolžilni predlog na sodišče v Kamniku.

VLOM V TOVORNO VOZILO NA PARKIRIŠČU PRED OŠ KOMENDA, 8.2.2020
Neznanec je v času med 7.2.2020 in 8.2.2020 pristopil do parkiranega tovornega vozila, kjer je z neznanim predmetom razbil steklo, nato pa iz notranjosti odtujil več kosov ročnega orodja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA BS MOSTE V KOMENDI, 8.2.2020
Na policijski postaji se je zglasila voznica osebnega avtomobila in prijavila prometno nesrečo s pobegom. Omenjena je bencinskem servisu v Mostah parkirala svoj osebni avtomobil. V času njene odsotnosti je neznani voznik z neznanim vozilom oplazil zadnja desna vrata parkiranega vozila in s kraja odpeljal. Nastala materialna škoda in sledi zbiranje obvesti.

PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE,9.2.2020
Patrulja je bila napotena na prometno nesrečo II.kategorije na regionalno cesto Ločica – Kamnik izven naselja Špitalič. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik izgubil oblast nad vozilom in pri tem zapeljal v obcestni jarek. Voznik se je lahko telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan na UKC Ljubljana. Izdan mu bo plačilni nalog.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo