Žulj tedna; rubrika Občine Kamnik (10.10.2017)

0
1459

Ker je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš “Žulj tedna”. Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občana zanima, ali je še kakšen prost termin v telovadnicah za rekreacijo.

Odgovor občinske uprave

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik na podlagi razpisa za najem in koriščenje prostih terminov v športnih objektih, financiranega s strani Občine Kamnik, ob koncu meseca maja oziroma v začeteku junija razdeli termine med zainteresirane uporabnike športnih storitev.

Vsem željam se na žalost ne more ugoditi. V primeru, da se izkaže, da izbrani uporabniki ne bodo koristili rezervirane termine, se le-ti sprostijo in jih lahko koristijo novi zainteresirani uporabniki.

Za več informacij o prostih terminih pa se je potrebno obrniti direktno na upravljalce športnih objektov, in sicer na posamezne kamniške šole.

Oglasno sporočilo