Kronika Policijske postaje Kamnik od 17.9. do 23.9.2018

0
1987

17. 9. 2018
TATVINA DENARNICE
Na Policijsko postajo Kamnik je poklicala oškodovanka in povedala, da so ji v trgovini v Kamniku odtujili denarnico z vsebino. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec izkoristil nepazljivost občanke in ji odtujil denarnico. Policisti bodo zbrali obvestila in na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

18. 9. 2018
TATVINA IZOLACIJE V TRGOVINI SAM
Policisti so v trgovini Sam v Kamniku obravnavali tatvino izolacije v skupni vrednosti 1760 evrov. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POSKUS VLOMA V KLETNE PROSTORE STANOVANJSKEGA BLOKA
Neznani storilec je z neznanim primernim orodjem na vzvod vlomil skozi stranska vhodna vrata v stanovanjski blok v Kamniku in pristopil do dvojih kletnih vrat, kjer je na isti način poskusil vlomiti skozi njih, vendar v notranjost ni prišel. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŠKODOVANJE TUJE STVARI V PIVNICI MALI GRAD
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari v točilnici Mali grad. Ugotovljeno je bilo, da so trije neznanci prišli v pivnico in s kladivi razbijali po lokalu ter poškodovali inventar. Po dejanju so kraj zapustili. Policisti smo z zbiranjem obvestil prišli na sled storilcem in bomo po zaključku raziskave zoper njih podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

19. 9. 2018
PROMETNA NESREČA V ŽEJAH
V naselju Žeje pri Komendi smo obravnavali prometno nesrečo med dvema osebnima avtomobiloma, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilih cestnega prometa.

STRELI V TUNJIŠKI MLAKI
Policisti so v Tunjiški Mlaki bili obveščeni, da je nekdo slišal tri poke. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik, ki se je peljal po naselju Tunjiška Mlaka iz vozila izstreli tri naboje, ki so bili najdeni na kraju. Sledi zbiranje obvestil in po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

20. 9. 2018
POŽAR NA STANOVANJSKI HIŠI V NASELJU ROŽIČNO
Policisti so bili obveščeni o požaru v naselju Rožično, kjer je zagorelo na žagi. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik, PGD Srednja vas, PGD Nevlje in PGD Sela. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

21. 9. 2018
ALKOHOLIZIRANA VOZNIKA
Patrulja PP Kamnik je imela v naselju Kamnik v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.68 mg alkohola v litru izdihanega zraka. ravno tako v naselju Poreber je voznik osebnega avtomobila kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.87 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Za oba voznikoma sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

INTERVENCIJA NA JAVNEM KRAJU
Policisti so na javnem kraju obravnavali intervencijo in sicer zaradi predvajanja glasne glasbe. Po zbranih obvestilih je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v večernem času v Spodnjih Stranjah v postopku osebo, kateri so na podlagi 52.člena ZNPPol in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli samozapiralno vrečko z NN zeleno posušeno snovjo, rastlinskega izvora. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

22. 9. 2018
NEZNANCI GA PRETEPLI V KAMNIKU
Obveščeni smo bili, da so neznanci v Kamniku pretepli osebo. Ugotovljeno je bilo, da so neznani storilci na Groharjevi ulici pretepli eno osebo in jo pri tem poškodovali. Oseba je bila z vozilom ZD Kamnik odpeljana na UB KC Ljubljana. Okoliščine dejanja se še preverjajo. Policisti bomo po zaključku preiskave obvestili pristojno državno tožilstvo.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Patrulja PP Kamnik je imela na relaciji Kamnik – Vodice v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.76 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

ROP V KAMNIMKU
Obravnavali smo oborožen rop na bencinskem servisu Petrol na Ljubljanski cesti v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec skozi glavni vhod vstopil v prodajalno servisa, nato pristopil do pulta, kjer je s pištolo v roki od prodajalke zahteval denar, ki mu ga je ta tudi izročila. Po dejanju je skupaj z odtujenim denarjem kraj zapustil v neznano kam. Policisti o dejanju še zbiramo obvestila.

23. 9. 2018
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V popoldanskem času v smo Kamniku pri eni osebi na podlagi 52.člena ZNPPol in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli mlinček z neznano zeleno posušeno snovjo, rastlinskega izvora za katero se sumu, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here