Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 28. 1. do 3. 2. 2019

0
1438

28. 1. 2019
VLOM V DELOVNI KONTEJNER V LUKOVICI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v delovni kontejner v kamnolomu v Lukovici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem odstranil ključavnico obešanko na vratih ter tako prišel v notranjost, katero je pregledal in izvršil tatvino agregata, dveh pnevmatskih tlačilk in 20 litrov nafte. Z opisanim je neznani storilec
podjetje oškodoval za okoli 2.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

29. 01. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V TURNŠAH
Policisti PP Domžale so v Turnšah imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

30. 1. 2019
ZASEG PRIPOVEDANE DROGE
Policisti PP Domžale so imeli v postopku več kršiteljev oziroma pet kršiteljev, katerim so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelje uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

30. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V LUKOVICI
Policisti PP Domžale so imeli v Lukovici v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je prekoračitev hitrosti v naselju nad 30 km/h. Vozniku je bila nadaljnja vožnja prepovedana, ter na podlagi Potrdila začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje, katerega bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

31. 1. 2019
POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTOMOBILA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do osebnega avtomobila, kateri je bil parkiran na parkirišču in s primernim predmetom poškodoval lak prednjih levih vrat vozila. Z opisanim je neznani storilec oškodoval lastnika vozila za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

31. 1. 2019
ZASEG PRIPOVEDANE DROGE
Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelje uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

01.2. 2019
VLOM V GARDEROBNE OMARICE V VRTCU V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v garderobne omarice v enem izmed vrtcev v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod vlomil v tri garderobne omarice v katerem so imele zaposlene svoje stvari ter jim izvršil tatvino gotovine. Z dejanjem jih je oškodoval za okoli 500 Eurov. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

01. 2. 2019
ZASEG PRIPOVEDANE DROGE
Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelje uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

02. 2. 2019
POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTOMOBILA V MENGŠU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila v Mengšu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do osebnega avtomobila BMW, kateri je bil parkiran na parkirišču in s primernim predmetom poškodoval lak po celi karoseriji vozila, razbil obe zadnji luči in obe levi zadnji stranski ogledali. Z opisanim dejanjem je neznani
storilec oškodoval lastnika vozila za okoli 2.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil

03. 02. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V PRELOGU
Policisti PP Domžale so v Prelogu imeli v postopku voznika osebnega vozila,
kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi
navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s
pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti
podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

03.2. 2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V PREVOJAH PRI ŠENTVIDU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Prevojah pri Šentvidu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem razbil steklo na oknu ter tako prišel v notranjost od koder je odnesel nekaj različnih hišnih predmetov. In s tem lastnika oškodoval za okoli 400 Eurov. Policisti v zvezi opisanega
nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov
pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na
brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo