Na sporedu je “EL VASICO”

0
975

Adrenalin, hitrejše bitje srca in borba bo v soboto, 29.8. ob 17.00 uri zaznamovala Športni park Radomlje. Na žalost pa derbi ne bo v pravem pomenu besede saj bo tekma 4. kroga druge slovenske nogometne lige na žalost tudi tokrat brez gledalcev.

Radomljani so po uspešnem začetku sezone v drugem krogu naredili veliko napako in si dovolili izpustiti prve točke v letošnji sezoni. Na domačem igrišču so bili boljši nogometaši Šmartna. Tokrat rumene bojevnike čaka še četrta tekma v letošnji sezoni nasprotnik pa bo večni tekmec iz sosednje vasi. Vsekakor določen naboj pred srečanjem prevladuje, tudi navijači čutijo energijo,  a bo tudi tokrat tekma igrana brez gledalcev. Nogometna zveza Slovenije se je pač odločila za ukrep proti širjenju Covida 19 in slednje v klubu spoštujemo. Vsekakor na tekmah pogrešamo naše zveste navijače, ki tako ali druače izkazujejo podporo našim fantom zato si v klubu nadejamo, da se bodo v prihodnje ukrepi sprostili.

Radomljani bodo v srečanje krenili z zmago proti Brežicam. Na gostovanju so rumeni bojevniki prikazali veliko boljšo učinkovitost kot tekmo poprej. Veseli dejstvo, da se je vnovič na listi strelcev znašel srbski napadalec Sacha Varga. Ob vseh poškodbah, ki so jih Radomljani zadobili v minulih mesecih je pozitivno, da se na igrišče vrača tudi Anže Pišek, medtem, ko Gašper Trdin že igra vidno vlogo v ekipi. “El Vasico” je na sporedu v soboto ob 17.00 uri. Verjamemo v naše fantje, da bodo na zelenici pustili srce.

NK Radomlje

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here