Zaključna prireditev 2. sezone Podjetniške bralne značke

0
396

V torek, 17. oktobra, je v prostorih Knjižnice Domžale potekala zaključna prireditev že druge uspešne sezone Podjetniške bralne značke, ki se je tudi v zadnjem letu odvila v sodelovanju z Obrtno zbornico Domžale. Prireditev, ki je bila literarno-podjetniško obarvana, se je tokrat osredotočila na zgodbo mlade podjetnice, avtorice, ustvarjalke in nasploh vsestranske dame, Petre Škarje, ki je skozi pogovor razkrila začetke, vzpone in padce svoje zavidljive podjetniške poti.

Dogodek, ki sta se ga med drugim udeležili tudi direktorica Obrtne zbornice Domžale, Karolina Kalan, ter direktorica Knjižnice Domžale, mag. Barbara Zupanc Oberwalder, je povezovala strastna družboslovka in piska, Domžalčanka Ajda Vodlan, ki se je z gostjo večera pogovarjala tako o zasebnem kot tudi o poslovnem življenju, seveda pa se je predstavilo tudi raznoliko, tako leposlovno kot tudi strokovno, gradivo, ki ga je Petra v svoji pisateljski karieri že spisala.

Ob zaključku uradnega dela so bila vsem, ki so zaključili podjetniški bralni program, podeljena priročna (knjižna) darila in priznanja, sledil pa je sproščen pogovor ob pijači in jedači. Z zaključkom druge sezone smo kar takoj vstopili v tretjo sezono Podjetniške bralne značke, ki tokrat poteka od oktobra 2023 do septembra 2024. Zgibanke, seznam izbrane literature ter samo gradivo lahko dobite tako v Knjižnici Domžale in njenih enotah kot tudi na Obrtni zbornici Domžale, pri Ajdi Vodlan, ki vas 21. novembra vabi tudi na prvo podjetniško-literarno srečanje v novi sezoni.

Več o dogodku si lahko preberete še na naslednji povezavi: https://domzalec.si/novice/podjetnistvo/z-zakljucnim-dogodkom-zaokrozili-ze-drugo-uspesno-izpeljano-sezono-podjetniske-bralne-znacke/

Tu pa si lahko preberete nekaj več o odprtju prve podjetniške knjižnice v Sloveniji, ki je potekalo v decembru 2021, na sedežu Obrtne zbornice Domžale na Viru pri Domžalah: https://www.domzale-ooz.si/prva-podjetniska-knjiznica-v-sloveniji/

Sodelovanje v Podjetniški bralni znački je namenjeno tako podjetnikom kot ljubiteljem podjetniškim vsebin, dobrodošli pa ste tudi vsi ostali, ki vam področje morda še ni poznano, bi se pa želeli z njim pobliže seznaniti.

Besedilo in foto: Barbara Kopač (Knjižnica Domžale)

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here