S pomočjo sponzorjev smo Lenartu Podjedu pomagali do novega kolesa in naprave Garmin

0
275

Avgustovska ujma s katastrofalnimi poplavami je močno prizadela kamniško območje, številne družine so tistega usodnega dne ostale brez strehe nad glavo, žal je bila med njimi tudi družina Podjed. Calcit Bike Team je dobil pobudo za pomoč našemu tekmovalcu Lenartu Podjedu, ki je po zaslugi sponzorjev dobil novo kolo in napravo Garmin, brez katerih je ostal ob poplavah.

Mnogi člani kamniškega kluba so takoj po poplavah priskočili na pomoč družinam, ki so jih prizadele poplave, še posebej s težkim srcem pa smo spremljali zgodbo družine Podjed. Naš mladi up Lenart je ostal brez kolesa in naprave Garmin, njegovo športno udejstvovanje pa je bilo zaradi tega ogroženo.

A je Calcit Bike Team s pomočjo sponzorjev pokazal, da smo velika družina in da s skupnimi močnimi zmoremo premagati vsako oviro. Tako smo Lenartu priskrbeli novo kolo in napravo Garmin, mlademu gorskemu kolesarju pa znova omogočili možnost treninga in mu ob tem vrnili nasmeh na obraz.

Tega ne bi zmogli brez sponzorjev, ki so mu to omogočili. Iz srca se zahvaljujemo prašno barvanje – eloxiranje Ambrož s.p., kolesarska trgovina A2U in Garmin Slovenija.

PR Calcit Bike Team

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here