Prenova vhoda v stavbo Občine Domžale v polnem teku

0
2650
Vir: Občina Domžale; 6.avgust 2015

Občina Domžale je sredi julija pričela s prenovo vhoda v občinsko stavbo, v kateri deluje tudi Upravna enota Domžale.
Dela bodo potekala predvidoma do konca avgusta. Predvidena je ureditev klančine (za invalidske vozičke, otroške vozičke, ipd.), dvig tlakov v notranjosti stavbe in ureditev nadstrešnice pred vhodom.

Delovanje Občine Domžale in Upravne enote Domžale bo v tem času potekalo nemoteno. Vhod bo organiziran z dvorišča stavbe, prvi desni vhod z dvorišča, kjer je trenutno urejen tudi dostop za invalide. Vsi dostopi bodo jasno označeni. Uradne ure ostajajo nespremenjene, vsem strankam pa bo tako kot do sedaj ponujena pomoč s strani receptorja. Občinska oglasna deska se bo nahajala v vložišču Občine Domžale, oglasna deska Upravne enote Domžale pa bo v času prenove vhoda pritrjena v pritličju stavbe med sobama št. 10 in 13.

Kmalu sledi še izvedba zunanjega dvigala, ki bo še dodatno olajšal dostop do prostorov Občine Domžale in UE Domžale vsem gibalno oviranim in staršem z otroškimi vozički.

Nov vhod v občinsko stavbo bo velika pridobitev za vse uporabnike, tako občane Občine Domžale, kot tudi za občane okoliških občin, saj je Upravna enota Domžale v skladu z zakonom organizirana za območje lokalnih skupnosti: Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin.

Oglasno sporočilo