Področno tekmovanja v košarki za starejše deklice

0
2708

Skupaj z Zavodom za šport in rekreacijo Domžale smo tokrat organizirali Področno tekmovanja v košarki za starejše deklice. Dve domžalski šoli, OŠ Dragomelj in OŠ V.Perka ter OŠ Frana Albreht – Kamnik so se v torek 5. januarja 2016 pomerili za naziv Področnega prvaka.

Ob začetku novega leta je na OŠ Dragomelj potekalo področno tekmovanje v košarki za starejše deklice. Na področno tekmovanje so se uvrstile prvi dve osnovni šoli občinskega tekmovanja Domžal ter občinski prvak Kamnika. V prvi tekmi med ekipama OŠ Dragomelj in OŠ Frana Albrehta je bila premoč OŠ Dragomelj več kot očitna, zato se veliko priložnost za dokazovanje pod koši dobila mlajša dekleta. Tudi druga tekma med ekipo Frana Albrehta in Venclja Perka je bila bolj kot ne odločena že v prvi tretjini, s tem namenom so tudi pri ekipi Venclja Perka dobila priložnost mlajša dekleta. V borbi za prvo mesto je bila tekma vredna ogleda. Obe ekipi sta se že pomerili v občinskem finalnem tekmovanju in sta se do dobra poznale že od prej. Prvo tretjino so dobila dekleta iz OŠ Venclja Perka. Vendar so se dekleta dragomeljske šole prebudila v drugi tretjini in povedle s prednostjo 9 točk. V tretji tretjini je bila ves čas v prednosti ekipa OŠ Dragomlja, kateri se je ekipa Venclja Perka sicer borbeno upirala pa vendar je tekmo za prvo mesto tako dobila ekipa deklet OŠ Dragomelj. Na tekmi so vsa dekleta pokazala kar nekaj lepih in atraktivnih potez ter opozorila,da se v Domžalah igra dobra košarka.

Vsem udeleženim ekipam letošnjega področnega tekmovanja za starejše deklice, trenerjem in mentorjem čestitke za sodelovanje. Srečno na državnem tekmovanju Osnovi Šoli Dragomelj in osnovni šoli Venclja Perka.

Se vidimo pod koši

ledita-starejse-deklice (2)
ledita-starejse-deklice (3)

Oglasno sporočilo