Zlata nit: najboljši zaposlovalec med malimi podjetji je TU-VAL iz Domžal

0
3531
Najboljši zaposlovalci leta 2015 so v kategoriji velikih Droga Kolinska, v kategoriji srednje velikih Cosylab, in v kategoriji malih podjetje Tu-Val.
(Foto: Luka Cjuha)
V medijskem raziskovalnem projektu Zlata nit 2015 je sodelovalo 82 podjetij – 38 malih, 34 srednje velikih in 10 velikih.Najboljši zaposlovalec leta 2015 v kategoriji malih podjetij je Tu-Val, med finalisti pa so bili še Hair Beauty, Intera, Lotrič meroslovje, Proevent, Trgotur in Vivo.

Samoiniciativnost-motivacija-odgovornost

Utemeljitev izborne komisije:

»Tu-Val je hitro rastoče družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno pred četrt stoletja in je vodenje že uspešno in zgledno preneslo na drugo generacijo. Podjetje je na izviren način ustvarilo učinkovit trikotnik samoiniciativnost-motivacija-odgovornost, ki zagotavlja zadovoljstvo zaposlenih in poslovno uspešnost. Vodstvo podjetja, ki v sodelovanju s kooperanti in z osredotočenostjo na mednarodne trge ustvarja dodano vrednost v višini skoraj 120.000 evrov na zaposlenega, se zaveda omejitev, ki jih ima zaradi velikosti, a jih odpravlja in želi preseči.

Čeprav ne uporabljajo tega izraza, je v podjetju TU-VAL viden koncept vitkega poslovanja. Potrebe odjemalcev so v središču pozornosti, temu sledi prilagajanje poslovanja podjetja. Z ambicijo rasti in uspeha tudi v prihodnje so že danes usmerjeni v pridobivanje v razvoj usmerjenega kadra in si prizadevajo, da s fleksibilnostjo na delovnem mestu, neprestanim učenjem in nadgrajevanjem kompetenc sledijo pričakovanjem in potrebam milenijske generacije.«

Vir: dnevnik.si

Oglasno sporočilo