Kronika na območju Policijske postaje Kamnik (26.3. – 3.4.2016)

0
3894

26.03.2016
TATVINA KOLESA V SUHADOLAH
Neznani storilec je v Suhadolah odtujil kolo in s tem lastnika oškodoval za cca. 700 eurov.

27.03.2016
VLOM V DVE KLETI V KAMNIKU
V stanovanjskem bloku v Kamniku so policisti PP Kamnik obravnavali vlom v dve kleti, od koder je neznanec preko noči odtujil dve kolesi. S tem je povzročil za cca. 4.000 eurov škode. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

28.03.2016
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Policisti smo v kraju Križ obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo s pobegom. Do trka je prišlo med voznikom osebnega avtomobila in kombija. Slednji je po nesreči nadaljeval vožnjo, ne da bi se ustavil in drugemu udeležencu posredoval svoje podatke. Policisti bodo povzročitelju izdali plačilni nalog.

29.03.2016
TATVINA HLODOVINE V MOTNIKU
V kraju Motnik je nekdo odtujil približno 15 m3 v hlodovine, ki jo je oškodovanec imel shranjeno ob vozišču glavne ceste. S tem je oškodovan za okoli 1000 eurov. Za storilcem se poizvedujemo.

NAJDEN PONAREJEN BANKOVEC
Policisti PP Kamnik so bili poslani, na eno izmed bank v Kamniku, kjer so zaposleni pri finančnem poslovanju naleteli na ponarejen bankovec za 50 eurov. Bankovec je bil poslan v analizo, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V STRANJAH
Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo v Stranjah, kjer je prišlo do prometne nesreče med dvema voznikoma osebnih avtomobilov zaradi neupoštevanja prednosti. V prometni nesreči ni prišlo do poškodb, nastala pa je materialna škoda za cca. 2.000 eurov.
Povzročitelju je bila izrečena globa.

30.03.2016
VLOM V PODJETJE V ŠMARCI
Policisti PP Kamnik so obravnavali vlom v podjetje v Šmarci, kjer sta neznana storilca preko noči na vzvod vlomila skozi vhodna vrata podjetja in iz notranjosti odtujila delovno orodje. S tem sta podjetje oškodovala za cca. 4.000 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

31.03.2016
VLOM V STANOVANJSKI HIŠO V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je prišlo do vloma v stanovanjsko hišo v Kamniku. Na kraju so ugotovili, da je neznani storilec v času odsotnosti na vzvod vlomil skozi vrata stanovanjske hiše in iz notranjosti hiše odtujil nekaj kosov nakita in nekaj drugih dragocenih predmetov. Nastala je materialna škoda za cca. 2.000 eurov. Sledi kazenska ovadba.

01.04.2016
SPOR ZARADI ONESNAŽENJA CESTE
V Kamniški Bistrici sta se zaradi onesnaženja ceste sprla in pri tem tudi fizično obračunala dva občana. V zadevi bodo policisti izdali globe.

02.04.2016
PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
Zaradi neupoštevanja pravil prednosti v križišču, je v Kamniku prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Telesno ni bil poškodovan nihče, nastala pa je materialna škoda. Povzročitelju je bila na kraju izrečena globa.

TATVINA KOLESA PRED QLANDIJO
Neznani storilec je odtujil kolo, ki je bilo parkirano pred trgovskim centrom Qlandija in s tem lastnika oškodoval za cca. 200 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

03.04.2016
POSKUS VLOMA V FRIZERSKI SALON
V Kamniku je preko noči nekdo poskušal vlomiti skozi vhodna vrata frizerskega, vendar je nato od dejanja odstopil. S tem je oškodovancu povzročil za cca. 500 eurov materialne škode. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Oglasno sporočilo