Na 3. ProAction ČAVEN vertikal km tekači KGT Papež dosegli kar 13 zmagovalnih stopničk

0
2954

Prva tekma v Pokalu Slovenije v gorskih tekih je v idiličnem okolju Čavna ob težkem vertikal km vzponu tekačem KGT Papež prinesla izjemne rezultate: kar 13 zmagovalnih stopničk.

Tudi letos je bil zmagovalec vzpona Miran Cvet (4,4 km s 1074 m viš. razlike), med ml. veterani je bil Metod Bregar peti. Med člani so bile zmagovalne stopničke rezervirane za Gašperja Bregarja na 2. mestu, na tretjem pa za Luka Kovačiča, Luka Mihelič pa je bil četrti. Osmi je bil Jure Vešligaj in deseti Aljaž Božič. Med st. veterani je Bojan Kemperl dosegel 3. mesto, Bojan Kožuh pa peto. Pri članicah je srebrno medaljo prejela Ana Čufer, pri ml. veterankah pa Urša Trobec, Petra Mikloša pa zlato.

Mladi tekači so se pomerili na treh različnih progah. Med ml. deklicami je slavila Maša Viriant, Viktorija Dolinšek je bila četrta. Med deklicami je bila tretja Lana Poličnik, Tjaša Uršič pa peta. St. deklica Hana Dobovšek je bila druga, Tjaša Čirović pa tretja.

Med ml. dečki je bil četrti Nik Romšaka, od 9. do 10. mesta sta sledila Jakob Jeras in Nejc Petek. Med dečki je bil zmagovalec Aleš Prelovšek, Žan Auersperger pa četrti. Tudi med st. dečki je kljub poškodbi rame zmagal Nejc Uršič, Rok Podbregar je bil četrti, mladinec Tine Habjan je zmagal, Marino Mekiš je bil šesti.

Čestitamo!

Mira Papež

Oglasno sporočilo