Kronika policijske postaje Kamnik (od 29.8. do 4.9.2016)

0
3677

29.08.2016
TATVINA ZASTAV NA FUŽINAH
Na Policijski postaji Kamnik se je zglasil občan in povedal, da so neznanci v pri spomeniku TO na Fužinah odtujili zastavo RS in zastavo Evropske unije. S tem so oškodovali lastnika za cca. 100 eurov.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Kamnik so pri opravljanju postopka pri treh osebah v Komendi zasegli PVC vrečko v kateri so imeli neznanci neznano snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Snov jim je bila zasežena, policisti pa jo bodo poslali v analizo in nadaljnje ustrezno ukrepali.

30.08.2016
INTERVECIJA V STANOVANJU
Policisti so bili poslani v stanovanje v okolici Kamnika, od koder je klicala občanka in povedala, da se njen mož do nje vede nasilno. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta se zakonca sprla pri kuhanju večerje pri čemer pa se je mož do žene vedel nasilno in je razbijal inventar. S strani policistov je bil možu izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

31.08.2016
PIJAN RAZGRAJAL NA ULICI
Policisti PP Kamnik so bili poslani na eno izmed Kamniških ulic, kjer je naj bi razgrajal pijani moški. Na kraju so policisti našli pijanega moškega, ki je vpil na mimoidoče in jih odrival. Ker se kljub večkratnim ukazom policistom ni pomiril, je bilo utemeljeno pričakovati, da bo s kršitvijo nadaljeval. Policisti so tako zoper njega odredili pridržanje do iztreznitve, izdan pa mu je bil tudi plačilni nalog.

NASILJE V DRUŽINI IN ZASEG OROŽJA
Na Policijski postaji Kamnik se je zglasila občanka, ki je svojega izven zakonskega partnerja prijavila zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nasilje v družini. Z zbiranjem obvestil o navedenem kaznivem dejanju in opravljenimi hišnimi preiskavami je bilo ugotovljeno, da je osumljeni poleg legalne posesti orožja posedoval še večjo količino nelegalnega orožja, ki mu je bil zasežen. Slednjemu smo policisti tudi odvzeli prostost in ga pridržali do izročitve v postopek na sodišču. Sodnik pa je v nadaljevanju zoper njega odredil pripor.

orozje2 (1) orozje2 (2)

01.09.2016
PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo v Kamniku, kjer je povzročiteljica trčila v vozilo oškodovanca in odpeljala s kraja, ne da bi povzročitelju nudila svoje podatke. Kasneje je bila povzročiteljica izsledena, zoper njo pa sledi plačilni nalog. Oškodovancu je s trčenjem povzročila tudi 600 eurov materialne škode.

02.09.2016
VLOM V KLET V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so bili poslani v stanovanjski blok v Kamniku, kjer je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in oškodovancu odtujil kolo in ga s tem oškodoval za cca. 850 eurov. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

03.09.2016
PROMETNA NESREČA V KROŽIŠČU PRI TRGOVINI LIDL
Policisti PP Kamnik so bili poslani na prometno nesrečo v krožnem križišču pri trgovini Lidl na Bakovniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta se udeleženca že sama dogovorila, nastala pa je manjša materialna škoda, tako da pomoči in obravnave policistov nista potrebovala.

04.09.2016
SPOR MED NEKDANJIMA ZAKONCEMA
Policisti so bili poslani v stanovanjsko hišo v okolici Kamnika, kjer je prišlo do spora med bivšima zakoncema zaradi premikanja pohištva. Policisti so na kraju opravili razgovor z zakoncema in bivšemu soprogu prijaviteljice izdali globo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo