Domžalski mladi karateisti z medaljami iz Madžarske

0
2751

Na povabilo madžarske Karate zveze, se je 24. septembra, 2016, Karate-Do klub Atom Domžale, s skupino mladinskih tekmovalcev in tekmovalk, udeležil 1. Memorialnega Karate-Do turnirja v spomin na preminulega, legendarnega Karate-Do učitelja, japonca Shihan Norio Kawasoe 8.Dan, ki je živel v Avstriji in deloval v Evropi. Madžarsko mesto Zalaegerszeg, kjer se je turnir odvijal, je zelo blizu Avstrije in tam je japonski učitelj pustil globoke korenine. Generacije domžalskega kluba Atom se ga zelo dobro spominjajo, predvsem njihov vodja Sensei Lovrenc Kokalj Renshi, zato so se povabilu radi odzvali.

Predstavniki Domžal in SKIF Zveze Slovenije, so se na Karate-Do turnirju odrezali več kot odlično in v svojih kategorijah zaslužili:
– Naja Svetlin 2.mesto kate in kumite,
– Jernej Gornik FG Lj. 3. mesto kumite-borbe,
– Andrej Neškoski 3.mesto kate,
– Karin Podboršek 2.mesto kumite, športne borbe.

16. oktobra 2016 bo v organizaciji Karate-Do kluba Atom Domžale, v domžalski Športni dvorani 10. Mednarodni Tradicionalni Karate-Do turnir. Specialni gost bo Syuseki Shihan Manabu Murakami 8.Dan, glavni svetovni SKIF inštruktor, ki bo imel predhodno, v veliki telovadnici OŠ Domžale, dvodnevni odprti Karate-Do seminar.
Vabljeni.

ZENMEDIA

karate_madzarska (1)

karate_madzarska (3)

karate_madzarska (2)

 

Oglasno sporočilo