Karate-Do praznik v Domžalah

0
2902

V Domžalski Športni dvorani se obeta pravi Karate-Do praznik. V organizaciji Karate-Do Kluba Atom Domžale, se bo odvil že deseti Internacionalni Karate-Do turnir zapovrstjo. Belgijci, Madžari, Romuni, Italijani, državice prejšnje skupne države in seveda slovenski klubi, so prijavili zajetne skupine tekmovalcev.

Glede na to, da so tekmovalci obdržali nivo pripravljenosti iz SKIF SP Jakarta 2016, indonezija, od koder je zlato in bronasto medaljo prinesel tudi naš Domžalčan, Sensei Lovrenc Kokalj, je pričakovati fantastične boje, tako v katah kot kumiteju – športnih borbah.

16. oktobra vabljeni v Domžalsko športno dvorano. Pričetek ob 9.30 uri.
Pred turnirjem bo najprej slavnostna podelitev diplom izpitnikom za črne pasove (Dan), predsednik ZŠD, gospod Križanič nam bo na kratko orisal vse okoli športa za vse v Domžalah, gospod župan, Toni Dragar, bo tako kot vsako leto slavnostno odprl 10. Mednarodni turnir, Pokal Domžale 2016. Turnir bo zaključen okoli 17.00 ure, tako, da obiskovalci obisk lahko razdelijo. Ogled turnirja je brezplačen.

Pred turnirjem bo imel tokratni posebni gost na turnirju, Japonec Shihan Manabu Murakami 8.Dan, dvodnevni Karate-Do seminar v veliki telovadnici OŠ Domžale.

Zenmedia

karate_16_10_oglas

 

Oglasno sporočilo