Mednarodni sejem inovacij Tesla fest 2017

0
2380

Od 12.- 15. oktobra 2017 je v Novem Sadu  v Srbiji potekal mednarodni sejem inovacij, imenovan Tesla fest 2017. Kot edini slovenski predstavnik se je Drago Vrhovnik na sejmu predstavil z razširjeno ponudbo svojega izuma Tungaj transformer, ki ga razvija v Zdravilnem gaju Tunjice. 

Gre za nov sistem, ki je namenjen zaščiti za večje tovarne, poslovne objekte, proizvodne procese, vrtce, šole, mesta,… Za svoj Izum je Drago prejel zlato priznanje. Za zaščitni sistem že ima patentno številko in tako uspešno pomaga odstraniti škodljivost wi-fi sistemov, daljnovodov, baznih postaj ter drugih zemeljskih in tehničnih sevanj.

Nedavno je zaščitil celotno steklarno Hrastnik. Direktor in zaposleni so izjemno navdušeni nad dobrim delovanjem in počutjem. Če delamo v zdravem okolju, se moramo zavedati, da je potem posledično manj bolniških in boljši delovni izkoristek. Zadovoljni zaposleni pa so najboljša naložba za podjetja.
 
Tako danes lahko Drago Vrhovnik zaščiti proti škodljivim sevanjem stanovanja, hiše, poslovne objekte in mesta. Do sedaj je prejel že 5 zlatih priznaj iz vsega sveta.
Katja Jelovčan
Oglasno sporočilo