Kronika Policijske postaje Kamnik (od 5.2. do 10.2.2018)

0
1704

05.02.2018
ZASEG VOZILA
Policista sta imela na območju Kamnika v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, mu je bilo vozilo zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog.

TATVINA REG. TABLIC
Na policijsko postajo se je zglasil oškodovanec in prijavil tatvino registrskih tablic iz vozila. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

06.02.2018
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KOMENDI
Policisti smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Komendi. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z neznanim predmetom na vzvod vlomil skozi balkonska vrata, ter pregledal notranje prostore hiše in lastnika oškodoval za okoli 150 evrov. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

07.01.2018
PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO PEŠČA
Policisti so na Duplici obravnavali prometno nesrečo z udeležbo pešca in voznika osebnega vozila do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti povzročitelja, kateri je trčil v pešca. Pešec je bil lahko telesno poškodovan in je sam iskal zdravniško pomoč. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

08.02.2018
ALKOHOLIZIRANA VOZNICA
Patrulja PP Kamnik je imela v Komendi v postopku voznico osebnega vozila, katera je kazala očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar ji je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, kateri je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznica 0,46 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Na kraju ji je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

09.02.2018
TATVINA V TRGOVINI MULLER
Policisti smo bili obveščeni o tatvini v trgovini Muller. Na kraju ugotovljeno, da sta mladoletnika izvršila tatvino izdelkov v skupni vrednosti 33,47 eur, kar je opazil varnostnik družbe, kateri ju je na izhodu iz trgovine zaustavil in obvestil policijo. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

10.02.2018
Na policijsko postajo se je zglasil oškodovanec in prijavil tatvino registrskih tablic iz vozila. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

 

Oglasno sporočilo