Veličasten sprejem zlatih

0
1774

V Hrastniku veličasten sprejem dveh zlatih: Mirana Cveta (KGT Papež), svetovnega  veteranskega prvaka  v gorskih tekih, in Petra Kauzerja,  evropskega prvaka v kajaku in kanuju

Hrastničani in predstavniki klubov  smo včeraj ponosno počastili  dva prvaka: Mirana Cveta (KGT Papež), svetovnega  veteranskega prvaka  v gorskih tekih, in Petra Kauzerja,  evropskega prvaka v kajaku in kanuju.

Miran Cvet, bivši odlični kolesar ( s kolesarjenjem se je ukvarjal 30 let), se je leta 2014  posvetil teku. Kot tekač KGT Papež je bil večkratni državni prvak v gorskih tekih, udeleženec reprezentance Slovenije na  svetovnih in evropskih prvenstvih. Že dve leti nosi laskavi naziv naj gorski tekač leta. Cvet, že abrahamovec, je s svojim tekom dokazal , da trdim delom, vztrajnostjo lahko dosegaš tudi izjemne rezultate. V začetku julija se bo udeležil evropskega prvenstva v gorskih tekih v Makedoniji, kjer si obeta dobre uvrstitve.  Za oporo in pomoč se je zahvalil svoji družini,  županu Hrastnika, ki ima velik posluh za športnike svoje občine in Dušanu Papežu, predsedniku matičnega kluba.

Mira Papež

 

 

Oglasno sporočilo