Kronika policijske postaje Kamnik (od 10.2. do 15.2.2020)

0
914

PROMETNA NESREČA II.KATEGORIJE NA KAMNIŠKI OBVOZNICI, 10.2.2020
Na Kamniški obvoznici je prišlo do prometne nesreče II. Kategorije. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovljeno, da je voznik tovornega vozila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v voznico osebnega avtomobila, ki je vozila pred njim. Voznica je zadobila lahke telesne poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana na UKC
Ljubljana. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE V MOSTAH PRI KOMENDI, 10.2.2020
Patrulja je bila napotena na prometno nesrečo do katere je prišlo v križišču z regionalno cesto Moste in lokalno cesto Komenda. Z zbiranjem obvestilom in ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Komenda in ko je pripeljal v križišče z regionalno cesto je izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila, ki je v tistem času pravilno pripeljal iz smeri Križa. V prometni nesreči se ni nihče telesno poškodoval, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

DELOVNA NESREČA V PODJETJU V KAMNIKU, 10.2.2020
Napoteni smo bili v podjetje v okolici Kamnika, kjer se je med delom poškodoval delavec. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da si je delavec med vakumiranjem na delovnemu stroju poškodoval roko. Zaradi poškodbe je bil z reševalnim vozilom ZD Kamnik odpeljan na UKC Ljubljana. Po vseh zbranih obvestilih bo napisano poročilo na tožilstvo.

PROMETNA NESREČA IV. KATEGORIJE NA CESTI MENGEŠ –DUPLICA, 11.2.2020
Obveščeni smo bili o prometni nesreči do katere je prišlo na regionalni cesti Duplica proti Mengšu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila čelno trčil v tovorno vozilo, ki je pravilno vozilo v smeri proti Mengšu. Zaradi poškodb je voznik osebnega avtomobila na kraju umrl. Ogled prometne nesreče opravili policisti prometne policije Ljubljana.

ZASEŽENI ODTUJENI REGISTRSKI TABLICI NA VOZILU V ŠMARCI, 11.2.2020
Policisti so v Šmarci vozniku osebnega avtomobila zasegli registrski tablici. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta tablici odtujeni. Proti potrdilu sta bili zaseženi in sledi kazenska ovadba.

TATVINA KOLESA V MOSTAH, 11.2.2020
Patrulja je bila napotena v Moste, kjer je prišlo do tatvine kolesa. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec dne 11.2.2020 med 01.00 in 15.00 uro v Mostah odtujil dve gorski kolesi. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

INTERVENCIJA V MOSTAH, 12.2.2020
V Mostah pri Komendi je prišlo do spora med občanoma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do spora prišlo med sosedoma, kjer je sosed lovil sosedo in jo preganjal z grabljami zaradi izpuščenega psa, izdan mu je bil plačilni nalog za kršenja javnega reda in miru. Sosedi pa je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali, ker je imela
izpuščenega psa.

ZASEG VOZILA NA BAKOVNIKU, 12.2.2020
V postopku smo imeli voznika tovornega avtomobila za katerega se je izkazalo, da gre za mladoletnega voznika, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja in da za vožnjo uporablja vozilo, ki ni registrirano. Vozniku je bilo vozilo zaseženo, izdano je bilo Potrdilo o zasegu. O tem pa bo obveščeno sodišče v Kamniku.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V STAHOVICI, 13.2.2020
Patrulja je na parkirišču pred podjetjem Calcit obravnavala prometno nesrečo s pobegom. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila svoje vozilo parkirala na parkirišču pred Calcitom. Ko se je istega dne vrnila do vozila je opazila, da je neznanec z neznanim vozilom trčil v njen parkiran osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

ZASEG NEZNANE ZELENE SNOVI NA KRANJSKI CESTI, 14.2.2020
Na Kranjski cesti v Kamniku smo eni osebo zasegli ročno zvit cigaret z neznano rjavo-zeleno posušeno snovjo, ter zavitek z neznano zeleno posušeno snovjo za katero se sumi, da gre za nedovoljeno snov. Zasežene snovi bodo poslane v nadaljnjo analizo v primeru, da gre za prepovedano snov sledi hitri postopek.

PES NAPADEL FANTA IN PSA V LOKAH V TUHINJU,15.2.2020
V Lokah v Tuhinju je neznani pes napadel fanta in njegovega psa. Policisti so odkrili lastnika psa, ki je napadel fanta in mu izdali plačilni nalog.

ZASEG VOZLA NA KORENOVI CESTI, 15.2.2020
Patrulja je imela v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo, o tem pa bo obveščeno sodišče v Kamniku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo