2.krog 2. SNL, NK Brda : NK Roltek Dob 1-1

0
2786

KONEC TEKME IN DELITEV TOČK V BRDIH, DELITEV TOČK V BRDIH TER “KUP ZAPRAVLJENIH” PRILOŽNOSTI!
V 2.krogu letošnjega prvenstva v 2. SNL, so se Dobljani na gostovanju v Vipolžah, pomerili z vezno »neugodnimi »Brici«, saj so borbeni Primorci vsak dvoboj odigrajo brez popuščanja in so vedno zahteven nasprotnik.
Tudi tokrat je bilo tako. Gostitelji iz NK Brda, so prevzeli pobudo takoj po začetnem sodnikovem pisku in le-to »kronali« z zadetkom v mreži Dobljanov v 20.minuti tekme, ko je za le-tega poskrbel Štrukelj Jan.
Dobljani so uspeli rezultat izenačiti takoj na začetku 2.polčasa. Gol je v 46.minuti dosegel Luka Guček. Doseženo izenačenje pa je dal Dobljanom novega elana in vloga pobude na igrišči v Vipolžah je bila zamenjana. Z nekaj izjemnimi priložnostmi se je pri Dobljanih izkazal Nejc Levec, a je ostal žal le pri priložnostih. Zadnjo je Levec zapravil tik pred koncem tekme, ko je zadel prečko, žoga pa je padla na sredinsko črto.
So si pa dve priložnosti v 2.polčasi priigrali tudi gostitelji »Brici«, a jim je namero z odličnima obrambama preprečil izkušeni vratar Dobljanov, Matic Čretnik.
Omeniti velja tudi še eno “priložnost” za gostitelje, ki bi brž ko ne lahko spremenila potek dogodkov na tekmi, a je piščalka sodnika Podgorška, ob “padcu” enega izmed nogometašev NK Brda v kazenskem prostoru Dobljanov, ostala nema.
Kljub izjemnim priložnostim (tudi za zmago) za popolni preobrat na tekmi, so bili »Modri« iz Doba zadovoljni z osvojeno točko v Vipolžah, pa čeprav smo lahko tudi mnenja, da so tam 2 točki »izgubili«, saj so bili boljši tekmec veji del tekme.

2.krog 2.SNL:
NK BRDA : NK ROLTEK DOB 1:1(1:0)FT
Štrukelj Jan(20′) ; Guček Luka (46′)
Sodniki:
Podgoršek Marko (glavni sodnik),
Mikača Goran (1. pomočnik),
Brezovar Nejc (2. pomočnik)
Delegat: Tomšič Roman
Št.gledalcev: 100
Postava #18 NK Roltek Dob
Matic Čretnik(V), Dino Suljević, Albert Račić, Gaber Petric, Matic Mlakar, Nejc Levec, Gašper Hrovat, Klemen Kunstelj(K), Luka Guček, Andraž Žinič, Lovro Vrandečič
Rezervni igralci
Tadej Avsec(V), Žiga Avbelj, Armin Pašić, Denis Petrovič, Rok Bergant, Emir Velić, Ivica Perić
Foto: J.A./G.H., NK Roltek Dob

Čestitke “Modrim” iz Doba za srčno borbo in osvojeno točko!

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba !

Gregor Horvatič
Stiki z javnostjo NK Roltek Dob
Članska ekipa 2018-2019 Roltek Dob
Miran Klanjšček, Tase Lazovski – član UO NK Brda, Marjan Simčič – predsednik NK Brda in znan vinogradnik ter Danilo Jazbar

Oglasno sporočilo