TeDni(K) Občine Kamnik (3.9.2018)

0
2086

Oddelek za gospodarske dejavnosti, gospodarske javne službe in finance

Oddelek za gospodarske javne službe

Izgradnja sekundarne kanalizacije v Tuhinjski dolini

Izvajalec del, Gorenjska gradbena družba d. d., je nadaljeval z deli v Tuhinjski dolini, kjer poteka izgradnja sekundarne kanalizacije. Gradnja se bo izvajala po odsekih, zajemala pa bo vasi Vrhpolje pri Kamniku, Soteska, Markovo, Vir pri Nevljah, Podhruška, Srednja vas pri Kamniku, Loke v Tuhinju, Potok, Vaseno, Hruševka in Buč. V tem tednu je predvideno nadaljevanje del. 

Obnova vodovoda na Levstikovi ulici

Izvajalec del, Komunalno podjetje Kamnik d. d., je obnovil dotrajan javni vodovod na Levstikovi ulici. Obnovljen vodovod bo okoliškim prebivalcem zagotavljal varno in zanesljivo oskrbo s pitno vodo.

Ureditev meteorne kanalizacije – parkirišče Ul. Matije Blejca

Izvajalec del, Komunalno podjetje Kamnik d. d., obnavlja dotrajano kanalizacijo na parkirišču Ulice Matije Blejca.

Oddelek za družbene dejavnosti

.

“>Sanacijska dela na spominskem obeležju borcem NOB v Zg. Stranjah so bila v prejšnjem tednu uspešno zaključena, prevzem opravljenih del pa bo predvidoma ta teden.

Na uradni spletni strani Občine Kamnik je bil objavljen Javni poziv za dodelitev finančne dijakom in študentom za šolsko oziroma študijsko leto 2018/2019. Rok za oddajo vlog je do 1. oktobra 2018 do 10. ure.

Na Lokah v Tuhinjski dolini smo se udeležili tradicionalnega piknika Društva Sožitje, kjer sta zbrane v prijetnem vzdušju pozdravila predsednica društva Vida Urbanc in podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Igor Žavbi. Za zabavo in ples je poskrbel Toni.

Oglasno sporočilo