»Modri« iz Doba doma s koroškim Fužinarjem 0:1 in z obilico smole!

0
1571

PRVI LETOŠNJI PORAZ, KI SI GA PO PRIKAZANEM RES NIS(M)O ZASLUŽILI!

Nogometaši naše članske ekipe NK Roltek Dob, so v 7.krogu II.SNL doma gostili

NK Fužinar Ravne in prvič v letošnji sezoni “okusili grenkobo” poraza, saj so Korošci “Modre” iz Doba ugnali z “minimalnih” 0:1.

Dobljani so imeli skozi celotno srečanje več pobude in so ves čas napadali vrata nasprotnika ter si priigrali številne priložnosti, a so žal vsi poskusi ostali le pri priložnostih. Še najbolj “bolijo tiste 100%” priložnosti, saj so se naši nogometaši kar 2 krat sami soočili z vratarjem gostov, a jih danes razpoloženega Tilna Marčiča ni uspelo premagati

Na drugi strani, pa so si gostje priigrali  priložnosti s protinapadov in le eno takšnih so v celoti tudi izkoristili in sicer v 85.minuti tekme, ko je po globinski podaji v polno zadel Žan Medved. K temu je bržkone botrovalo tudi dejstvo, da so Dobljani od 67.minute igrali z igralcem manj, saj je bil zaradi 2 rumenega kartona predčasno “pod prho poslan” Gaber Petric.

Kljub vodstvu gostov se naši nogometaši niso predali do zadnjega sodnikovega piska, zato jim, ne glede na izgubljene točke, čestitamo za srčno borbo na tekmi.

 

Nenad Toševski​, trener NK Roltek DOB​:

“Ni prijetno izgubiti na tak način. Ustvarili smo si kar lepo število 100 odstotnih priložnosti, a žal nismo zadeli. V nogometu je pač tako, da če ne daš-dobiš in mi smo bili na koncu kaznovani za neučinkovitost

Ekipi Fužinarja čestitam za zmago, ki so si jo priborili z srčno igro in malce sreče, a sreča je vsekakor sestavni del športa”, je v izjavi za javnost o današnji tekmi povedal glavni strateg “Modrih” iz Doba!

_____________________________________________________________

7.krog 2.SNL:

NK ROLTEK DOB : NK FUŽINAR RAVNE 0:1(0:0)FT

Žan Medved(85′)

Sodniki:

Antič Mihael (glavni sodnik),

Ajdovec Rafael (1. pomočnik),

Gornik Nejc (2. pomočnik)

Delegat NZS: Tomšič Roman

Št. gledalcev:

200

 

Poraz nam danes zagotovo ne bo dal spati, a potrebno se bo zbrati, saj so pred nami 4 zahtevne tekme v 2 tednih.

Tako se bodo že v sredo, 19.9.2018 ob 16.30 uri naši nogometaši v 2.krogu POKALA MNZ LJUBLJANA, doma pomerili z NK Krka Novo Mesto, nato prihodnjo soboto(22.8 ob 16.uri) sledi gostovanje pri NK Brežice 1919.

V sredo, 26.septembra 2018 ob 16.uri čaka naše nogometaše ti.”zaostala” tekma 6.kroga z NK Bravo in sicer v Športnem parku Ljubljana-Šiška.

Zadnji obračun “4 zahtevnih tekem v 2 tednih” je na sporedu v soboto, 29.9.2018 ob 15.30 uri, ko bodo Dobljani doma gostili ND Bilje.

Gremo Dobljani, gremo v dvoboje z dvignjenimi glavami in ter po nove točke!

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba! 

Gregor Horvatič

Stiki z javnostjo NK Roltek Dob
M: +386 30 688 333
E: nkroltekdob@gmail.com

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

 

Oglasno sporočilo