Kronika Policijske postaje Kamnik od 12.11. do 16.11.2018

0
1425

12.11. 2018
NAJDEN MOTOR
Policisti smo bili s strani občana iz Tuhinja obveščeni o najdbi kolesa z motorjem znamke Tomos, modre barve, brez številk okvirja. Oškodovanca naprošamo v kolikor je motor njegov, da se zglasil na policijski postaji z dokazili o lastništvu in prevzame motor.

13.11. 2018
ZASEG TABLETE
Policisti so imeli v Ljubljani v postopku osebo, ki so ji zasegli 1 tableto Flormidala 15 mg. Slednja se nahaja na listi prepovedanih substanc. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

PONAREJEN BANKOVEC
S strani zaposlene na Delavski hranilnici smo bili obveščeni o ponarejam bankovcu za 50 evrov, katerega so izločili pri štetju dnevnega izkupička nekega podjetja. Bankovec je bil poslan na ekspertizo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

14.11. 2018
DELOVNA NESREČA V PODJETJU LIDL
Policisti so v podjetju Lidl obravnavali delovno nesrečo pri kateri je delavec zadobil telesne poškodbe. Ugotovljeno, da je sta delavca opravljala skladiščna dela z viličarjem. Zaposlena je z naloženimi paletami naredila premik z viličarjem vzvratno in trčila v sodelavca , ki je stal v njenem nevidnem kotu. O dogodku sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

TATVINA DENARJA IZ BANKOMATA
Policisti so bili s strani občana obveščeni o tatvini denarja iz reže bankomata na bencinskem servisu Petrol v Mostah. Prijavitelj je opravil dvig denarja v višini 70 evrov na bankomatu nove Ljubljanske banke in pozabil denar v reži bankomata. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

15.11.2018
IZSILJEVANJE ZA DENAR
Iz zdravstvenega doma Kamnik smo bili obveščeni, da se je zglasil občan, ki je bil pretepen in je zadobil lahke telesne poškodbe. Ugotovljeno, je bilo, da se je oškodovanec nahajal na glavni avtobusni postaji v Kamniku, ko je do njega pristopil storilec, ki je od njega zahteval denar. Oškodovanec mu ga ni izročil, nakar ga je storilec večkrat udaril v predel obraza in mu razbil ustnico in zob. Sprejet zapisnik za kaznivo dejanje izsiljevanje.

VLOM V VOZILO
Policisti so na območju Komende obravnavali vlom v vozilo. Neznani storilec je pristopil do parkiranega vozila razbil steklo na sovoznikovi strani in iz vozila odtujil lovski brezrokavnik v katerem je oškodovanka imela orožni list.

16.11.2018
INTERVENCIJA NA FUŽINAH
Policisti so na Fužinah obravnavali verbalni spor med sosedoma, ki sta se sprla zaradi vrta. Kršitelju je bil zaradi žaljenja in vpitja izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti so obravnavali še poskus vloma v stanovanjsko hišo v Žejah pri Komendi. Neznani storilec je vlomil skozi okno terase v pritličju hiše jo pregledal in bil s strani lastnika prepoden. Nastala je le materialna škoda na objektu. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA NA RC KAMNIK – LOČICA
Na regionalni cesti Kamnik-Ločica je prišlo do nesreče zaradi prehitevanja voznice na prekratki bočni razdalji. Ta je z desnim delom vozila oplazila levi del nasproti se vozečega vozila. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo