Leaders Unified 4x državne prvakinje!

0
3746

V soboto 13.4.2019 je v Športni dvorani Kodeljevo v Ljubljani potekalo Državno Cheerleading Zveze Slovenije. Po 4 uvodnih kvalifikacijskih tekmah si je naše društvo v vseh kategorijah priborilo mesto na prvenstvu in domov odneslo kar 4 naslove državnih prvakov!

Državni prvaki smo postali v naslednjih kategorijah:
1.mesto Osnovne Otroške Pom Skupine
1.mesto Otroške Pom Skupine
1.mesto Almir & Mateja Članski Hip hop Pari
1.mesto Članske Hip hop Skupine

Domov pa smo prinesli tudi:
2.mesto v Mladinskih Hip Hop Parih (Neja & Eva)
3.mesto Članske Pom Skupine
4.mesto Mladinske Hip Hop Skupine
5.mesto Mini Pom Skupine

6.mesto Šolska skupina OŠ Dob
12.mesto Šolska skupina OŠ Mengeš

Neizmerno smo ponosni na čisto vse naše ekipe, ki so s trdim delom in ogromno voljo dokazale, da če si nekaj močno želiš, vedno najdeš način, da to dosežeš. Sezona pa za vse skupine še zdaleč ni končana. Ponosni smo, da kar 10 članov našega kluba konec meseca aprila z reprezentanco Cheerleading Zveze Slovenije potuje na Svetovno prvenstvo v Ameriko (Orlando, Florida), kjer bodo zastopali barve Slovenije med več kot 100 državami iz celega sveta! Otroško in mladinsko ekipo v začetku meseca junija čaka mednarodno tekmovanje v Nemčiji (Elite Cheerleading Championship 2019, Bottrop), članska ekipa pa konec meseca junija potuje branit bronasto odličje iz pretekle sezone na Evropsko prvenstvo v Rusijo (European Cheerleading Championship 2019, St. Petersburg).

Hvala čisto vsem, ki nas skozi celotno sezono podpirate, hvala našim trenerjem, ki vsak dan znova dokazujejo, da če nekaj delaš z ljubeznijo, potem se ta ljubezen dvojno vrača in ena ogromna hvala našim zlatim staršem – hvala ker se trudite, da vašim otrokom po najboljših omogočate, da počnejo to, kar želijo. Za nas ste heroji. Gremo dalje po nove zmage!

Vaši ŠKD Leaders

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here