Tuhinjski dan napolnil Keršmančev park

0
3036
Nedeljo v Keršmančevem parku smo poimenovali kar “Tuhinjski dan”, saj so glavni akterji Otroškega odra in Odra v parku bili igralci in igralke iz Kulturnega društva Tuhinj.
Tuhinjski dan napolnil Keršmančev park

Društvo že dlje časa ustvarja zanimive predstave za otroke in odrasle, na Kamfestu pa so predstavili svoj najnovejši gledališki izdelek za otroke – Stonogo in njihovo največjo uspešnico za odrasle – Avdicijo. Obe predstavi sta v park privabili lepo število obiskovalcev in “Tuhinjski dan” lahko vsekakor označimo za veliko uspeh festivala.

Danes, v ponedeljek, 15. avguta 2016, bosta Keršmančev park zasedli predstavi Maček Kazimir in Miška Valentina v izvedbi Melite Osojnik ter improvizacijski spopad Maestro™ v izvedbi improvizatorjev KD IGLU in prijateljev. Za naslov najboljšega improvizatorja večera se bodo skozi humorne improvizirane prizore spopadli igralci iz Kamnika, Ljubljane, Kranja, Križ, Brezovice in celo Pšate!

Glavni oder pa bo danes dosegel enega svojih vrhuncev – zasedla ga bo namreč skupina Dan D. Za vstop na prizorišče vas bomo prosili za vstopnino 5 eur, kje lahko kupite vstopnice, pa si preberite tukaj. Četrti dan festivala bosta sklenila dva solista – Smaal tokk na Večernem odru in Gregor Ftičar na odru Jazz Zaprice.

Celoten program in več o festivalskem dogajanju si lahko ogledate tukaj in na družabnem omrežju Facebook.

Se vidimo!

Besedilo in fotografije: Kamfest 2016

Oglasno sporočilo