Državno prvenstvo v namiznem tenisu v Športni dvorani Mengeš

0
369

V soboto, 22. maja 2021, in v nedeljo, 23. maja 2021, je pod strogimi ukrepi za preprečevanje širjenje koronavirusa potekalo državno prvenstvo v namiznem tenisu. Tokrat je tekmovalce gostila Športna dvorana Mengeš. V soboto, 22. maja 2021, je tekmovalcem dobrodošlico izrekel tudi Franc Jerič, župan Občine Mengeš: »Zadovoljen sem, da lahko gostimo državno prvenstvo v namiznem tenisu v občini Mengeš, kjer domuje tudi eden močnejših klubov v Sloveniji. Ponosen sem, da se je klub odločili in organizirali tako pomembo tekmovanje kot je državno prvenstvo v času epidemije covid-19.«

V pozdravnem nagovoru je župan posebej izpostavil, da je bila organizacija državnega tekmovanja v občini Mengeš, v novi športni dvorani, dolgoletna želja Jožeta Mlakarja, častnega občana Občine Mengeš in dolgoletnega predsednika ŠD Partizan Mengeš: »Jože je je organizacijo v novi dvorani prvič napovedal že leta 2002, pa vendar smo morali (pre)dolgo čakati na dvorano.« Vsem je zažel še veliko športne sreče in spoštovanje nasprotnikov.

1. mesto Luka Jokić – Martin Gerkšič
1. mesto Rok Trtnik
1. mesto Luka Jokić
1. mesto Katarina Stražar

V soboto, 22. maja 2021, je v Športni dvorani Mengeš potekalo državno prvenstvo za mlajše kadetinje in kadet posamično in v dvojicah. V nedeljo, 23. maja 2021, pa je potekalo državno prvenstvo do 21. let. Rezultati so objavljeni na spletni strani Namizno teniške zveze Slovenije https://ntzs.si/ Športna dvorana Mengeš je tekmovalcem ponudila tri ločene tekmovalne površine in garderobe, sodnikom in organizatorjem pa posebno sobo za pripravo in analize.

Občina Mengeš

Oglasno sporočilo